- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım senle aynı kilolardayız aşağı yukarı ben 72.5 oldum bu haftaMerhaba kızlar benude araniza alin 8takindaydim izne ayrıldım suan 78kiloyum motivasyon düşüklüğü yaşıyorum
Sizleri 7gruptada takip ediyorum cogunuzu ne güzel azim motivasyon destek oluyorsunuz hep birbirinize
Bende haziran ayında 5li kiloları görmek istiyorum![]()
Cnm bilmem farkettin mi ama bu aralar çeşitli sebeplerden burasını baya ihmal ediyoruz..çoğumuz takımlara gittik yada 15 tatil yoğunluğu.. istediğin zaman buyur gel ama azcık motivasyon düştü maalesefMerhaba kızlar benude araniza alin 8takindaydim izne ayrıldım suan 78kiloyum motivasyon düşüklüğü yaşıyorum
Sizleri 7gruptada takip ediyorum cogunuzu ne güzel azim motivasyon destek oluyorsunuz hep birbirinize
Bende haziran ayında 5li kiloları görmek istiyorum![]()
Meyve çok olmuş cnm.. akşam saati de çok geç..Bugün yediklerim
Sabah sucuklu yumurta beyaz peynir iki dilim ekmek
Ara Bir küçük armut
Öğlen Bir kâse şehriyeli tavuk çorbası
Ara şekersiz Türk kahvesi üç ceviz
17:45 pirasa yemegi yogurt
20:30 yeşil elma
Aralarda detoks suyumu ictim
40dk bisiklet çevirdim
Meyve çok olmuş cnm.. akşam saati de çok geç..
Az değil bence çok.. bide çok geç yemişsin.. 6dan yada 7den sonra meyve bile yememelisin..Günde iki meyve cokmu![]()
Hepimiz takımlara dağıldık..Neredesiniz yahuuuu yalnız başıma takiliyorum burada![]()
Bende kilo vermede takımlara döneceğim kuzum daha disiplinli oluyor insan ama burası da aktif olsa güzel olur tabiHepimiz takımlara dağıldık..
Menüde sucuk filan var ama akşam yenilecek en masum meyve yeşil elmadır. Tabi çok karnın kazınır o şartla yenir. Durduk yere akşam oldu meyve yiyim diye değil :)Bugün yediklerim
Sabah sucuklu yumurta beyaz peynir iki dilim ekmek
Ara Bir küçük armut
Öğlen Bir kâse şehriyeli tavuk çorbası
Ara şekersiz Türk kahvesi üç ceviz
17:45 pirasa yemegi yogurt
20:30 yeşil elma
Aralarda detoks suyumu ictim
40dk bisiklet çevirdim
Meyve çok olmuş cnm.. akşam saati de çok geç..
Bende takimdayimmmmmmHepimiz takımlara dağıldık..
Cnm benim misafirim var yatılı.. üstelik 15 tatil oğlum evde.. şimdilik ne takıma ne buraya yetişemiyorum inan.. diyette yapamıyorum pekBende takimdayimmmmmmhem sen değilmiydin ihmal etmeyin diyennn
Senin durumunu biliyorum olanlar da gelmiyor artık baksanaCnm benim misafirim var yatılı.. üstelik 15 tatil oğlum evde.. şimdilik ne takıma ne buraya yetişemiyorum inan.. diyette yapamıyorum pek![]()