- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım özledik swni nasılsın iyi misin kilo ne alemdeKızlar hepiniz süper gidiyorsunuz maşallah
B bilinmeyenkullanici tebrikler canım 56 olmuşsun harikasın
matematik61 bernacım hedefler hep yenileniyor süpersin canım
@tuzsuz_ruh eksilerle devam kuzum maşallah
Ak kelebek canım sabit kalman mükemmel
tevafuk55 canım memlekette accuk artı olabilir normal dönüşte toparlarsın balım
Hoşbuldum canım bende sizi özledim kilo iyi 55 küsürlerde dolaşıyorumHoşgeldin canım özledik swni nasılsın iyi misin kilo ne alemde
Oh oh iyi valla bu başlık epey hareketsiz kaldıHoşbuldum canım bende sizi özledim kilo iyi 55 küsürlerde dolaşıyorum
Korumayi da bilirim diyosun :)Hoşbuldum canım bende sizi özledim kilo iyi 55 küsürlerde dolaşıyorum
Bende başlıcam tekrar 3-4 kilo daha vermek için cuma bi olsun start vericem :))Oh oh iyi valla bu başlık epey hareketsiz kaldı![]()
Takım üyelerine verildi :) hippoyla benim ayni mesela bilinmeyenle de tuzsuzunKızlar bu profillerdeki hayvancıklar ne ki :)
Bende başlıcam tekrar 3-4 kilo daha vermek için cuma bi olsun start vericem :))
Verelim balım, buarada iyi tatiller sanaOh oh verelim beraber 4 4 5 kg daha iyice çıtır olalımben de bir gidip geleyim sana katılırım son kiloları vermek çok zor olacak gibi
Hah hayt ol kızzzz sen bu gidişle olursun zatenBen de 50 mi olsam ne yapsam![]()
Hoşgeldin kuzummmmm ozledimmmKızlar hepiniz süper gidiyorsunuz maşallah
B bilinmeyenkullanici tebrikler canım 56 olmuşsun harikasın
matematik61 bernacım hedefler hep yenileniyor süpersin canım
@tuzsuz_ruh eksilerle devam kuzum maşallah
Ak kelebek canım sabit kalman mükemmel
tevafuk55 canım memlekette accuk artı olabilir normal dönüşte toparlarsın balım
Ayyyyyyy bende bende özledimHoşgeldin kuzummmmm ozledimmm![]()
Nasılsın okudum yine mi başlıyorsunAyyyyyyy bende bende özledim![]()
Evettt canım başlıcam inşallahNasılsın okudum yine mi başlıyorsunbir kere diyete bulaşan vazgecemiyor
![]()