- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Evet 80 kiloyken :)) ben 102 iken hedefim 80di.. 80 olunca yetmedi tabi dedim 75 olim :)) sonra dedim 70 olim ölee :)) şimdi de 64 olim diyorum bakalım :))Sen mezun mu olmuştun önceden
Sen bu azimle 60 hile olursun valla maşallahEvet 80 kiloyken :)) ben 102 iken hedefim 80di.. 80 olunca yetmedi tabi dedim 75 olim :)) sonra dedim 70 olim ölee :)) şimdi de 64 olim diyorum bakalım :))
Menü çiçek gibi afiyet olsunMerhaba canlar.sabahtan beri temizlik yapiyodum mahvoldum yaa oglumun yaninda uyuyakalmisim.menumu vereyim de yatayim.
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 12.00
5 cig badem
Oglen 13.30
Tost
Ara 17.30
1 elma
Aksam 19.00
5 izgara kofte
1 koz biber
Saat 8 bucuk gibi bi salatalik yedim simdi yesil cay iciyorum.
Suyu bilmiyorum spor yok
64 olim yeter.. 60 ile iskelet olurum :))Sen bu azimle 60 hile olursun valla maşallah
Menü çiçek gibi afiyet olsun
Afiyet olsun cnm..Merhaba canlar.sabahtan beri temizlik yapiyodum mahvoldum yaa oglumun yaninda uyuyakalmisim.menumu vereyim de yatayim.
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 12.00
5 cig badem
Oglen 13.30
Tost
Ara 17.30
1 elma
Aksam 19.00
5 izgara kofte
1 koz biber
Saat 8 bucuk gibi bi salatalik yedim simdi yesil cay iciyorum.
Suyu bilmiyorum spor yok
gerçi senin boy dalyan gibi maşallah :)64 olim yeter.. 60 ile iskelet olurum :))
Teşekkürlergerçi senin boy dalyan gibi maşallah :)
Teşekkürler
Sen şimdi 4.takımı tamamen bıraktın dimi?? Ne zmn gidiceksin yurt dışına?? Bide hangi ülke
Hadi hayırlı yolculuklar ♡♡♡Yok tamamen bırakmadım yardımcı olurum yine millete yorum vs yaparım bir süre. Perşembe günü gidiyorum sabahtan üsküp giriş tüm Balkan ülkelerini gezip döneceğim inşallah :)
Teşekkür ederim canım benim daha birkaç gün buralardayım :)Hadi hayırlı yolculuklar ♡♡♡
İyi yaptın cnm :))Kızlar annedeyşm ablamda geldi 6 aydık görüşemiyorduk hiç giremedim burya
GünaydınGünaydın tatlislarrr
Nasilsin kız bernoşGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?