- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hosgeldinnnn.bugun temizlik yaparken geldin aklima dedim gideyim de ozledigimi yazayim gelmissin bile :)Kızlar ben geldim
Sınavlarımı geçtim![]()
Canım bende seni özledimdiAy hosgeldinnnn.bugun temizlik yaparken geldin aklima dedim gideyim de ozledigimi yazayim gelmissin bile :)![]()
Aa gözün aydın.. eskişehir dimi :)) benimde annemler misafirim sölemiştim.. işte biraz diyete ara verdim malumTayinimiz çıktı hippo ev isleriyle uğraşıyorum pert haldeyim :)
Kemik mi aldiracanAa gözün aydın.. eskişehir dimi :)) benimde annemler misafirim sölemiştim.. işte biraz diyete ara verdim malumsonrasında diyete devam.. 64 olim diyorum :))
Allah seni ne kemiği diyorum :)) balım bırakınca en az 1 kilo alıyorsun ya 64 e düşim 65te sabitlerimKemik mi aldiracanevet canim eskisehire cikti.
Yaa hastayım senin hamile halinle süper menülere..Sabah 11.00
2 tereyağlı yumurta
2 cherry
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Ara 14.45 1 kupa sütlü kahve
4.5 kare bitter
Ara 16.00 1 büyük mandalina
Akşam 19.00
1.5 kase paça çorbası
5-6 tane lahana sarması Bulgurlu
Salata
Yarım dilim tbe
Birazdan çay çekirdek
Su 2 lt
cnm akşam çok geç bide hep şişkinlik yapacak yemeklerAksami cok kotu menuye geleyim
Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma
Saat 17.00
12 cig badem
Aksam 20.15
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik
Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Şişkinlşk yapar ama kilo yapmaz canım benimAksami cok kotu menuye geleyim
Sabah 10.45
1 bardak süt
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 kutu süt
1 elma
Saat 17.00
12 cig badem
Aksam 20.15
Yarim kase mercimek corbasi
5 yk kuru fasulye
Salatalik
Yesil cay icicem
Suyu bilmiyorum
Ne kaldı şurda bitti inş..Şişkinlşk yapar ama kilo yapmaz canım benim
hippotalamus ay inşalalh hayırlıca kilo çok almadan bir bitse idi
Hamilelik :)![]()
Tartilamiyorum ki zaten. Bu hafta boyle hippo ev bulma tasima derdine sali gunu kv geldim sonraki 3 gundur de her gun 100 km gidip geliyorum gunde 200 km yol yapıyorum 3 gundur.sali da 450 geldim istanbuldan buraya.diyeti bozmadan yemek yiyebildigime sukreder durumdayim.Allah seni ne kemiği diyorum :)) balım bırakınca en az 1 kilo alıyorsun ya 64 e düşim 65te sabitlerim
Yaa hastayım senin hamile halinle süper menülere..
cnm akşam çok geç bide hep şişkinlik yapacak yemekleryarın azcık artı görürsen korkma
![]()
Daha 10 hafta var canım ya ki en riskli dönem.Ne kaldı şurda bitti inş..
Çoğu bitti azı kaldı.. dayan gülbem :))Daha 10 hafta var canım ya ki en riskli dönem.
Ya kusura bakmayın kızlar burayı ihmal ettim. Perşembe gidiyorum seyahatime o yüzden hazırlık derdine düştüm. Bu hafta takımdan da mezun oldumsem35 B bilinmeyenkullanici Y Yesilelma90
My SouL kilo bildirimleriniz nerede baaayyaaaannnnlarrrrrr heeee
Ooooo döndün mü HippoÇoğu bitti azı kaldı.. dayan gülbem :))
Benim kilom 56.4sem35 B bilinmeyenkullanici Y Yesilelma90
My SouL kilo bildirimleriniz nerede baaayyaaaannnnlarrrrrr heeee
Evet canım ama sevinemedim bile.Geldim canm.. 56 mı oldun
![]()