- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Dikkat et kendine canım benim önce sensin biliyorsun Allah kabul etsinCanım 1 borcum kaldı bu ramazan tutamayacağım zaten Bebiş ile en azından öncekiler bitsin diye tutuyorum son 1 zaten inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et kendine canım benim önce sensin biliyorsun Allah kabul etsinCanım 1 borcum kaldı bu ramazan tutamayacağım zaten Bebiş ile en azından öncekiler bitsin diye tutuyorum son 1 zaten inşallah
Allah yardımcınız olsun. :)Kızlar annem yok üç çocukla uğraşıyorum gelemiyorum yani annem gelince sık gelirim
oh oh tatilde rahatla güzelce :)Elazig dan soguk bir sabahtan herkese selamlar kizlar iki abla ile sphbet muhabbet sahane
hadi bakalım en kısa zamanda gönlüne göre olsun canım :)Kızlar ben yola ciktim gidiyorum. Yarindan sonra da ev bulma telasi başlar
Yokki kimse hani nerdelerrrYa kizlar nerdesiniz hadi ben yollardayim giremiyom.siz bos birakmayin burayi
Burdayım canım ben
Ablalsrimin yanina geldim canim gezmeye her gun bir plan oluyor giremiyorum sen nasilsin
Napim ev isleriyle kosturuyorun ciddi yorgunum...Ablalsrimin yanina geldim canim gezmeye her gun bir plan oluyor giremiyorum sen nasilsin