- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Bende bundan sonra iyice sıkıp en geç nisana kadar diyeti bitirmeyi hedefliyorum cano baharda kıbrıs turu yapıcaz nasipse görenler şoka girsin istiyorummartta doğum günüm var eğer ideal kiloma gelmiş olursam o gün yerim ben
Ben iki gün önce ekşi maya yapmaya başladım inşallah olurda kendim yaparım kendi ekmeğimi sindirimi daha kolay diyorlarKüçük bir düzeltme geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum tam buğday ekmeği de aynı kapıya çıkıyormuş. Tahıllı ekmekler tüketin diyor çünkü taneli olduğu için sindirimi filsn rahatlatıyormuş uzun süre tokluk sağlıyormuş
Benim dogum günüm temmuzdamartta doğum günüm var eğer ideal kiloma gelmiş olursam o gün yerim ben
Cok iyi :) sagol bilgilendirme icinKüçük bir düzeltme geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum tam buğday ekmeği de aynı kapıya çıkıyormuş. Tahıllı ekmekler tüketin diyor çünkü taneli olduğu için sindirimi filsn rahatlatıyormuş uzun süre tokluk sağlıyormuş
Ohooo nisana çok var kesin ulaşırsın hedefeBende bundan sonra iyice sıkıp en geç nisana kadar diyeti bitirmeyi hedefliyorum cano baharda kıbrıs turu yapıcaz nasipse görenler şoka girsin istiyorum
Sen ideal kilona geldin bile kızBenim dogum günüm temmuzdaideal kilona inmis olursun kesin
Cok iyi :) sagol bilgilendirme icin
Yok kiz hedefe 65 yazdim ama benim boy 161Sen ideal kilona geldin bile kızyersin pasta
Benimde temmuzdaBenim dogum günüm temmuzdaideal kilona inmis olursun kesin
Cok iyi :) sagol bilgilendirme icin
Olsun temmuzq yıl varYok kiz hedefe 65 yazdim ama benim boy 161
Eşimin akrabaları varOhooo nisana çok var kesin ulaşırsın hedefe
Akrabalar fşlan mı var
Sen ideal kilona geldin bile kızyersin pasta
Millete de yaranamıyorsun ki anam zayıfla o zamanlar da derler ki bu kadar zayıflık da çirkin derlerEşimin akrabaları varonlar aha bele olsun bende böyle istiyorum ahahahahaha
Millete de yaranamıyorsun ki anam zayıfla o zamanlar da derler ki bu kadar zayıflık da çirkin derler
Benim kemiklerim incedir dusebilirimOlsun temmuzq yıl varo zamana kadar mümkün olsa 30 40 kiloya bile düşersin
Olurlar sen de olursun inşallah :) benim esimin akrabalari olacaklar simdi.20 kg vermis gorecekler beni.gerci evlendigim zamanki halim ama olsunEşimin akrabaları varonlar aha bele olsun bende böyle istiyorum ahahahahaha
Ben onunda altına dusucem o zaman evlendigimde bile 67 kilo falandım 60 olursam yılın şokunu yaşatırım onlaraBenim kemiklerim incedir dusebilirim
Olurlar sen de olursun inşallah :) benim esimin akrabalari olacaklar simdi.20 kg vermis gorecekler beni.gerci evlendigim zamanki halim ama olsun
Benim kemiklerim incedir dusebilirim
Olurlar sen de olursun inşallah :) benim esimin akrabalari olacaklar simdi.20 kg vermis gorecekler beni.gerci evlendigim zamanki halim ama olsun
Haftaya bakacaz :)Berna busefer Kaynanan çatlayacak haaaa :))matematik61
Oyyy kıyamammm bilirim çok zorr canım ama bizim için ekmek nerde oraya mecbur alışıyoruz aslında şehirden çok eşi dostu arkadaşı bırakıp gelmek çok zor oluyor burada yeni dostluklar kurmak biraz zaman istiyor şehirler hep aynı, eşime diyorum izmirdeki arkadaşlarımı alıp Kars a gitsem orda bile sıkıntı çekmem önemli olan arkadaş neyse sağlık olsun kuzumHaftaya bakacaz :)
Toplanmaya basladim aglaya aglaya kitap koliliyorum..
Aynen oyle..benim akraba da cok burda arayan agliyo telefonda nasil vedalascam bilmem..Oyyy kıyamammm bilirim çok zorr canım ama bizim için ekmek nerde oraya mecbur alışıyoruz aslında şehirden çok eşi dostu arkadaşı bırakıp gelmek çok zor oluyor burada yeni dostluklar kurmak biraz zaman istiyor şehirler hep aynı, eşime diyorum izmirdeki arkadaşlarımı alıp Kars a gitsem orda bile sıkıntı çekmem önemli olan arkadaş neyse sağlık olsun kuzum
B bilinmeyenkullanici seni evdekilere anlatıyorum geçeni resmini kız nasıl incecik olmuş diye maşallah canım ya nisanda kesin hedeftesin birkaç hafta sonra bende bende yeniden başlıcam yaza kadar birkaç kilo daha gitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?