Sensin ŞİŞKO

martta doğum günüm var eğer ideal kiloma gelmiş olursam o gün yerim ben
Bende bundan sonra iyice sıkıp en geç nisana kadar diyeti bitirmeyi hedefliyorum cano baharda kıbrıs turu yapıcaz nasipse görenler şoka girsin istiyorum :KK70:

Küçük bir düzeltme geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum tam buğday ekmeği de aynı kapıya çıkıyormuş. Tahıllı ekmekler tüketin diyor çünkü taneli olduğu için sindirimi filsn rahatlatıyormuş uzun süre tokluk sağlıyormuş
Ben iki gün önce ekşi maya yapmaya başladım inşallah olurda kendim yaparım kendi ekmeğimi sindirimi daha kolay diyorlar

martta doğum günüm var eğer ideal kiloma gelmiş olursam o gün yerim ben
Benim dogum günüm temmuzda :D ideal kilona inmis olursun kesin
Küçük bir düzeltme geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum tam buğday ekmeği de aynı kapıya çıkıyormuş. Tahıllı ekmekler tüketin diyor çünkü taneli olduğu için sindirimi filsn rahatlatıyormuş uzun süre tokluk sağlıyormuş
Cok iyi :) sagol bilgilendirme icin:KK15:

Bende bundan sonra iyice sıkıp en geç nisana kadar diyeti bitirmeyi hedefliyorum cano baharda kıbrıs turu yapıcaz nasipse görenler şoka girsin istiyorum :KK70:
Ohooo nisana çok var kesin ulaşırsın hedefe
Akrabalar fşlan mı var
Benim dogum günüm temmuzda :KK70: ideal kilona inmis olursun kesin

Cok iyi :) sagol bilgilendirme icin:KK15:
Sen ideal kilona geldin bile kız :D yersin pasta :D

Benim kemiklerim incedir dusebilirim :KK70:

Olurlar sen de olursun inşallah :) benim esimin akrabalari olacaklar simdi.20 kg vermis gorecekler beni.gerci evlendigim zamanki halim ama olsun :KK70:
Ben onunda altına dusucem o zaman evlendigimde bile 67 kilo falandım 60 olursam yılın şokunu yaşatırım onlara:KK70:

Herkes doğum gününde yeniden doğmuş gibi, incecik, dal gibi olacak maşallah size harikasınız

Haftaya bakacaz :)

Toplanmaya basladim aglaya aglaya kitap koliliyorum..
Oyyy kıyamammm bilirim çok zorr canım ama bizim için ekmek nerde oraya mecbur alışıyoruz aslında şehirden çok eşi dostu arkadaşı bırakıp gelmek çok zor oluyor burada yeni dostluklar kurmak biraz zaman istiyor şehirler hep aynı, eşime diyorum izmirdeki arkadaşlarımı alıp Kars a gitsem orda bile sıkıntı çekmem önemli olan arkadaş neyse sağlık olsun kuzum

Oyyy kıyamammm bilirim çok zorr canım ama bizim için ekmek nerde oraya mecbur alışıyoruz aslında şehirden çok eşi dostu arkadaşı bırakıp gelmek çok zor oluyor burada yeni dostluklar kurmak biraz zaman istiyor şehirler hep aynı, eşime diyorum izmirdeki arkadaşlarımı alıp Kars a gitsem orda bile sıkıntı çekmem önemli olan arkadaş neyse sağlık olsun kuzum
Aynen oyle..benim akraba da cok burda arayan agliyo telefonda nasil vedalascam bilmem..

B bilinmeyenkullanici seni evdekilere anlatıyorum geçeni resmini kız nasıl incecik olmuş diye maşallah canım ya nisanda kesin hedeftesin birkaç hafta sonra bende bende yeniden başlıcam yaza kadar birkaç kilo daha gitsin istiyorum :KK53::KK53:

Yaaaa ciddi misin sennn çok teşekkürler böyle düşünmen ve birilerine anlatman çok hoşuma gitti gerçektennn

Aaa kaç kg vermek istiyorsun tekrardan

Back