- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Hadi hayırlı olsun komşummmKızlar eşimin tayini çıktı 2.dönem eskisehirdeyiz nasipse.Bi tuhaf oldum. .
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun komşummmKızlar eşimin tayini çıktı 2.dönem eskisehirdeyiz nasipse.Bi tuhaf oldum. .
Kızlar evdekilere bazlamalı kaşarlı sucuklu tost yaptım bu saatte ben de avcumu yaladım 3 bardak su içtim üstüne deçok güzel koktu. Benim kızla beraber onları izledik ciğerci kedisi gibi
![]()
Süpersiniz kızlar bravo size :)Oyyy ben ölemmmm tazecik pasta geldi bizim eve de frambuazlı hemide içi çikolatalı bende çay içtim karşıdan bakarken![]()
Benim dimi o benimmmmSüpersiniz kızlar bravo size :)
Aynen oyle canim cok sagolAy hadi hayırlısı şimdi başlar koşuşturma sana
Sagol canim.icim bi garip oldu valla istanbulu cok seviyorum..Hadi hayırlı olsun komşummm![]()
Dün babamın doğum günüydü öğlen yenilen pasta börekleri saymıyorumOyyy ben ölemmmm tazecik pasta geldi bizim eve de frambuazlı hemide içi çikolatalı bende çay içtim karşıdan bakarken![]()
Aaaaa hadi hayırlı olsun canım Allah yolunuzu açık etsinKızlar eşimin tayini çıktı 2.dönem eskisehirdeyiz nasipse.Bi tuhaf oldum. .
hoşbuldum teşekkür ederim bu sefer kesin kararlıyım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
Bigun bizde az bisey yeriz inşallah yaaaaDün babamın doğum günüydü öğlen yenilen pasta börekleri saymıyorumAllahımmm sabırrr
Aaaaa hadi hayırlı olsun canım Allah yolunuzu açık etsin
Sen istanbulda mı yaşıyorsun kuzum hiçç tuhaf olma eskişehirde güzel yer oraya giden de alışıyor genelde çok küçük bir yer değil hayırlısı olsun insallahKızlar eşimin tayini çıktı 2.dönem eskisehirdeyiz nasipse.Bi tuhaf oldum. .
Sevdiğin yerden ayrılmak zor tabi bende izmirden çokkk zor geldim aklım hala izmirde burdada gözüm hep deniz arıyorAynen oyle canim cok sagol
Sagol canim.icim bi garip oldu valla istanbulu cok seviyorum..
Yok kızzzz çok küçük hele bir trafiği var alışmak çok zaman alıyor biraz garip, tabiki mecbur alışıyoruz biz tayinciler gezip duruyoruzSen istanbulda mı yaşıyorsun kuzum hiçç tuhaf olma eskişehirde güzel yer oraya giden de alışıyor genelde çok küçük bir yer değil hayırlısı olsun insallah
Bizim tanıdık orda o da tayinci güzel alıştım diyor sende ordasın dimi biyerde kalamıyorsunuz işte göçebe hayatı üç yıl orda beş yıl burdaYok kızzzz çok küçük hele bir trafiği var alışmak çok zaman alıyor biraz garip, tabiki mecbur alışıyoruz biz tayinciler gezip duruyoruz
Canım menu guzel sabahki ekmeklerin beyaz ekmek degildir umarim.eger oyleyse onlari hizlica tam bugday ekmekleriyle degistiriyoruz.meraba kızlar günaydın dün sabah 2 dili ekmek biraz menemen ve çay öğlen 1 kase corba sebze haşlama yoğurt akşam biraz balık ve salata yedim 3 litre su bu sbah yarım saat yürüdüm
5.5 senedir buradayim bi suru akrabam arkadasim cevrem var sehri zaten seviyorum.tek.sıkıntı iki memlekete de yakın degiliz tatillerde mahvoluyoruz yazin 2.5 ay goc eder gibi valizlerle geziyoruz evimdeki tabagin canagin yerini unutuyorum.bari birine yakin olalim dedik.benim ailem genistir anne babam yalniz kalmaz hic ama esiminin bi anne babasi var koydeler onlar da kardesler cok yakin degil zaten esimin bi kardesi var o da pek aramaz sormaz simdi de 3 yilligina yurt disina gidiyo subatta.oraya yakin olalim dedik ne kadar doğru yaptik gidince gorecegiz..iyi tarafindan biri de su.kizkardesim afyonda uni okunaya basladi bu sene ona yakin olcam.Sen istanbulda mı yaşıyorsun kuzum hiçç tuhaf olma eskişehirde güzel yer oraya giden de alışıyor genelde çok küçük bir yer değil hayırlısı olsun insallah
Ben de afyona her gittigimde hasta olur dönerim bakalim ne yapacagim orada.Sevdiğin yerden ayrılmak zor tabi bende izmirden çokkk zor geldim aklım hala izmirde burdada gözüm hep deniz arıyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah utandırmasın inşllahCanım menu guzel sabahki ekmeklerin beyaz ekmek degildir umarim.eger oyleyse onlari hizlica tam bugday ekmekleriyle degistiriyoruz.
5.5 senedir buradayim bi suru akrabam arkadasim cevrem var sehri zaten seviyorum.tek.sıkıntı iki memlekete de yakın degiliz tatillerde mahvoluyoruz yazin 2.5 ay goc eder gibi valizlerle geziyoruz evimdeki tabagin canagin yerini unutuyorum.bari birine yakin olalim dedik.benim ailem genistir anne babam yalniz kalmaz hic ama esiminin bi anne babasi var koydeler onlar da kardesler cok yakin degil zaten esimin bi kardesi var o da pek aramaz sormaz simdi de 3 yilligina yurt disina gidiyo subatta.oraya yakin olalim dedik ne kadar doğru yaptik gidince gorecegiz..iyi tarafindan biri de su.kizkardesim afyonda uni okunaya basladi bu sene ona yakin olcam.
Ben de afyona her gittigimde hasta olur dönerim bakalim ne yapacagim orada.
Amin inşallah canımHakkınızda hayırlısı olsun canım Allah utandırmasın inşllah
martta doğum günüm var eğer ideal kiloma gelmiş olursam o gün yerim benBigun bizde az bisey yeriz inşallah yaaaa![]()
Küçük bir düzeltme geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum tam buğday ekmeği de aynı kapıya çıkıyormuş. Tahıllı ekmekler tüketin diyor çünkü taneli olduğu için sindirimi filsn rahatlatıyormuş uzun süre tokluk sağlıyormuşCanım menu guzel sabahki ekmeklerin beyaz ekmek degildir umarim.eger oyleyse onlari hizlica tam bugday ekmekleriyle degistiriyoruz.
5.5 senedir buradayim bi suru akrabam arkadasim cevrem var sehri zaten seviyorum.tek.sıkıntı iki memlekete de yakın degiliz tatillerde mahvoluyoruz yazin 2.5 ay goc eder gibi valizlerle geziyoruz evimdeki tabagin canagin yerini unutuyorum.bari birine yakin olalim dedik.benim ailem genistir anne babam yalniz kalmaz hic ama esiminin bi anne babasi var koydeler onlar da kardesler cok yakin degil zaten esimin bi kardesi var o da pek aramaz sormaz simdi de 3 yilligina yurt disina gidiyo subatta.oraya yakin olalim dedik ne kadar doğru yaptik gidince gorecegiz..iyi tarafindan biri de su.kizkardesim afyonda uni okunaya basladi bu sene ona yakin olcam.
Ben de afyona her gittigimde hasta olur dönerim bakalim ne yapacagim orada.