- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Iyisin iyi maşallah ın var inşallah böyle devam eder canımSağol kuzum vallahi şükür yaaa moralim bozulmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyisin iyi maşallah ın var inşallah böyle devam eder canımSağol kuzum vallahi şükür yaaa moralim bozulmuştu
Canım hoşgeldin. Haklısın insan kilosu fazla olunca alışveriş Biel yapmak istemiyor. Ama verilecek az kilon var verirsin hemen üzülmemerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende 1 haftadır diyetteyim 78 kiloyla başladım sabah tartıldı m 77 kiloyum moralim cok bozuk kendimi bu halde cok kötü hissediyorum kendime bakmak istemiyorum hic inanın sacımı taramadan işe gidiyorum kendime güvenim kalmadı desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar işallah hepimiz veririz
Maşallah hepinize güzellikler :)
Ben de bu hafta sabitim şükür :)
inşallah arkadaşlar hemen gitsin istiyorum kilolarCanım hoşgeldin. Haklısın insan kilosu fazla olunca alışveriş Biel yapmak istemiyor. Ama verilecek az kilon var verirsin hemen üzülme
Sen azimli olur kaçamak yapamzsan gider hemen emin ol. Ben temmuzdan beri 36 kg verdiminşallah arkadaşlar hemen gitsin istiyorum kilolar
maşallah arkadaşım darısı benim başıma çok istekliyim cok sıkıldım bu kilolardanSen azimli olur kaçamak yapamzsan gider hemen emin ol. Ben temmuzdan beri 36 kg verdim
Asil sana masallah 5leri gordun ne guzel:)Maşallah kızzzzz
Ben odem attm ya ondan bukadar cok gitti :)Insan gibi zayiflayin la bu ne
Y Yesilelma90 tebrik ediyorum ikinizo de ben daha tartilmadim bikac saate nca tartilirim
Sagol canim odem attm ben daha cok ondan biraz fazla cikti sanirim:)Hedefe çok az kaldı tebrikler canım.
Yeşil elma sonunda süper
Ohh sende kirmisin zincirleri masallah:)19 ocak en çok ben kilo verdim kapışması
1. Yesilelma90 (69.4/68.1/1.3)%1.8
2.bilinmeyen (61/59.1/1.9/3.12%)
3. Tuzsuz_ruh (73.7/73/0.7/%0.94)
Oh oh sanada masallah :)19 ocak en çok ben kilo verdim kapışması
1. Yesilelma90 (69.4/68.1/1.3)%1.8
2.bilinmeyen (61/59.1/1.9/3.12%)
3. Tuzsuz_ruh (73.7/73/0.7/%0.94)
4.matematik61 (66.6/65.9/0.7/%1.05)
Buda cok guzel hamile olarak sabit kalma helal olsun ben 6. Aydan sonra haftada iki kilo aliyodum ahahahahah :)biraz insanlik disi yiyordum cunku sen gercekten guzel besleniyosun olculu yiyosunMaşallah hepinize güzellikler :)
Ben de bu hafta sabitim şükür :)
Şöyle düşün bundan 2 ay sonra ne istersen giyebileceksin kendini çok iyi hissedecek göğsünü gere gere fotoğraf çekileceksin ve yürüyüşün bile değişecek emin ol etrafa yaydığın enerji bile bir başka olacakmaşallah arkadaşım darısı benim başıma çok istekliyim cok sıkıldım bu kilolardan
Darısı başına inşallah canımmmA
Asil sana masallah 5leri gordun ne guzel:)
Ben olsam asla yemezdim. Sonuçta daha yolun var. Yani hemen ödül vermek bana saçma geliyor..Sensin sisko grubunun azimli hatunlari ben yarin birazcik yiyebilirmiyim bugun cok dikkat ettm detoks gbi bisey yani.yarin ailem gelicek sevdigim seylerden yapmislar heveslenip kirmayip abartmadan yemek istiyorum sem35 nerelerdesin bak bu hafta zayiflayan zayiflayana:)
Lokma alsam yani abartmadan tadina baksam kiyamiyorumda aksam yemegindede sadece salata yesem.cunku biliyorum uzulucek 4 aydirda gormuyoruz kirmak istemiyorumŞöyle düşün bundan 2 ay sonra ne istersen giyebileceksin kendini çok iyi hissedecek göğsünü gere gere fotoğraf çekileceksin ve yürüyüşün bile değişecek emin ol etrafa yaydığın enerji bile bir başka olacak
Darısı başına inşallah canımmm
Ben olsam asla yemezdim. Sonuçta daha yolun var. Yani hemen ödül vermek bana saçma geliyor..
Sen bilirsin canım ben kendim olsam ne yapacağımı söylemiştimLokma alsam yani abartmadan tadina baksam kiyamiyorumda aksam yemegindede sadece salata yesem.cunku biliyorum uzulucek 4 aydirda gormuyoruz kirmak istemiyorum
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende 1 haftadır diyetteyim 78 kiloyla başladım sabah tartıldı m 77 kiloyum moralim cok bozuk kendimi bu halde cok kötü hissediyorum kendime bakmak istemiyorum hic inanın sacımı taramadan işe gidiyorum kendime güvenim kalmadı desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar işallah hepimiz veririz
Canim hosgeldin.Biz bu aralar viraz durgunuz ama mutlaka her aksam saatiyle birlikte ne yediysek ne spor yaptiysak buraya yazariz.birbirimizin menulerine yorum yapar yanlis gorduklerimizi duzeltiriz.boyle boyle sen de duzenli beslenmeye baslarsin.onemli olan burdan kopmaman 3 gun gel 2 gun yok ol olmasin aktof katilirsan faydasini gorursun emin ol.ben de 25 eylulden beri diyette 15 ekimden beri buradayim 19 kiloyu gecti verdigim.istersen yaparain kafanda bitirmen lazim.bu aksam ilk menunu bekliyoruz.hosgeldin.bu arada 1.50 boyundayım 4 senelik evliyim 1 tane kızım var eşimde cok rahatsız bu durumdan farkındayım bazen cok iğneliyici konuşuyo onada hak veriyorum ben olsambende isteme eşimin kilolu ve bakımsız olmasını onun için kendimi değiştirmeye karar verdim inanırmısınız tek bir pantalonla işe gidiyorum bi mağazaya gidip alıveriş yapamıyorum
Canim ben ne sofralar ne israrlar atlattim.hic muhabbetim olmayan esimin arkadasinin evine gittim esine ayip olur fln dusunmedim yemedim.oglumun dogum gününde yemedim.gecen hafta memlekete gittim aylar sonra envai cesit sofra kurdular akrabalar komşular yemedim.misafirlige kahvaltiya giderken bile ekmegimi yanimda götürdüm gitrigim yerde tost yaptim pasta borek yemedim cunku hicbiri benim hedefimden onemli degildi.ben kilo vermek istiyoeum ve bunun olabildigince hizli olmasini istiyorum.sen simdi onlardan yersen en az 1 haftani onlari eritmek icin harcayacaksin bu da bence zaman kaybi.yine de karar senin.Sensin sisko grubunun azimli hatunlari ben yarin birazcik yiyebilirmiyim bugun cok dikkat ettm detoks gbi bisey yani.yarin ailem gelicek sevdigim seylerden yapmislar heveslenip kirmayip abartmadan yemek istiyorum sem35 nerelerdesin bak bu hafta zayiflayan zayiflayana:)
teşekkür ederim arkadaşlar ben her akşam giremem ama akşam menü yazmazsam sabahları yazsam olurmuCanim hosgeldin.Biz bu aralar viraz durgunuz ama mutlaka her aksam saatiyle birlikte ne yediysek ne spor yaptiysak buraya yazariz.birbirimizin menulerine yorum yapar yanlis gorduklerimizi duzeltiriz.boyle boyle sen de duzenli beslenmeye baslarsin.onemli olan burdan kopmaman 3 gun gel 2 gun yok ol olmasin aktof katilirsan faydasini gorursun emin ol.ben de 25 eylulden beri diyette 15 ekimden beri buradayim 19 kiloyu gecti verdigim.istersen yaparain kafanda bitirmen lazim.bu aksam ilk menunu bekliyoruz.hosgeldin.
Canim ben ne sofralar ne israrlar atlattim.hic muhabbetim olmayan esimin arkadasinin evine gittim esine ayip olur fln dusunmedim yemedim.oglumun dogum gününde yemedim.gecen hafta memlekete gittim aylar sonra envai cesit sofra kurdular akrabalar komşular yemedim.misafirlige kahvaltiya giderken bile ekmegimi yanimda götürdüm gitrigim yerde tost yaptim pasta borek yemedim cunku hicbiri benim hedefimden onemli degildi.ben kilo vermek istiyoeum ve bunun olabildigince hizli olmasini istiyorum.sen simdi onlardan yersen en az 1 haftani onlari eritmek icin harcayacaksin bu da bence zaman kaybi.yine de karar senin.
Olur.katılımlı ol yeter :)teşekkür ederim arkadaşlar ben her akşam giremem ama akşam menü yazmazsam sabahları yazsam olurmu
teşekkür ederim kkızlarOlur.katılımlı ol yeter :)