Sensin ŞİŞKO

Cok iyi tatli hamis:KK200: gulbem doktorun tartisiyla evdeki ayni mi baktin mi?

Bulgur sisirmiyorsa seni guzel menu canim

Biz de seni ozledikkkk.semmm yarin belli olacak bakalim komsu olcaz mi olmicaz mi :KK70:

Canim ben yumurta hic yemiyorum sevmem.yagda fln yemem hic.bikac senedir kendimi zorluyorum iste sadece haslanmisin.beyazini yiyebiliyorum sarisi yapisip kaliyo agzima sevmiyom boggkkk.sarisi ogluma beyazi banaaa:KK19: bazen ogluma omlet yapip beyazini da yemiyorum gina geliyo yumurtadan:KK48:
:eek::eek::eek::eek::eek: yumurta sevilmez miiii

:eek::eek::eek::eek::eek: yumurta sevilmez miiii
Ay ben cok cinsim yumurta sevmem eger pismemis erimemisse peynir yemem tavuk yemem yogurt yemem domates yemem aytan içmem. .

Yogurt seviyo olmayi isterdim mesela yemek istemeyince insanin cani ya da vakitsiz acikinca buyuk kurtarici

Ay ben cok cinsim yumurta sevmem eger pismemis erimemisse peynir yemem tavuk yemem yogurt yemem domates yemem aytan içmem. .

Yogurt seviyo olmayi isterdim mesela yemek istemeyince insanin cani ya da vakitsiz acikinca buyuk kurtarici
Ben o yumurta yoğurt peynir olmazsa yaşayamam kizzzzzzz:eek:

Bugünkü menüme hazirmisiniz :cool::cool::cool:

Zabanan elma sirkeli su 10 da

12 de kahvaltı not: napiyim acıkmıyorum :KK25:

Iki yumurta pişmiş
Bir dilim tt ekmek
Iki domates çeri olur kendileri
Bir tatlı kaşığı çökelek

Ara bir muz saat 3

Akşam 6.30
5 tane falan pazı sarması ici az ve bulgurlu iki lahana sarması dipnot burada sarmalar serçe parmagim kadar
Bir tabak yoğurt

Su 1.5 litre
Şuan hala içmeye devam ettiğim bir litre dukan birası

Yatarken iki kaşık yoğurt bir kaşık pulbiber üç dört damla limon

Spor 1 saat evin içind e yürüdüm :cool:
Güzel menü ;)
Selam tatlışlar nasılsınız :KK37: özledim sizi ya bu hafta performansım çok düşüktü çok giremedim inşallah bundan sonra girmeye çalışıcam uyku düzenimiz birbirine girdi
çok şükür canım iyiyiz sen nasılsın asıl

Menu vereyim
Sabah 12.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik

Ara 15 30
1 bardak tarcinli sut

Ara 17.30
1 elma
6 cig badem

Aksam 20.00
Balık (izgara ve kilcigini ayiklayacam diye epey kuculdu balik doymadim bile)
Salata

Arkadas 1 fincan sekersiz cay

Su 2 lt
Oo süper akşam balık ama doymadı işen yarına eksi
Gelir muhakkak
Cok iyi tatli hamis:KK200: gulbem doktorun tartisiyla evdeki ayni mi baktin mi?

Bulgur sisirmiyorsa seni guzel menu canim

Biz de seni ozledikkkk.semmm yarin belli olacak bakalim komsu olcaz mi olmicaz mi :KK70:

Canim ben yumurta hic yemiyorum sevmem.yagda fln yemem hic.bikac senedir kendimi zorluyorum iste sadece haslanmisin.beyazini yiyebiliyorum sarisi yapisip kaliyo agzima sevmiyom boggkkk.sarisi ogluma beyazi banaaa:KK19: bazen ogluma omlet yapip beyazini da yemiyorum gina geliyo yumurtadan:KK48:
dr um tartısı 1.5 kilo fazla tartıyor diyetisyen tartısına baktık benim ki ile aynı evdeki
İle canım tartım tam tartıyormuş yani :) 95 kg olmadan. Hayırlıca bir Doğum yapsa idim bakalım

Tabi eğer yoğurt peynir fila sevsen atıştırmalık olur onlar sana canım koruma döneminde de aynı şekilde

Hayirli geceler kizlar gec giriyorum.kusuruma bakmayin okadar yogunumki bide ustune dis agrisi cekiyorum iltihap olmus ilac kullaniyorum gecince cekilicek
Sabah 10 iki dilim kepekli ekmek tereyaglu 2 yumurta cay biraz labne domates salatalik
Ara sekersiz turk kahvesi meyveli yogurt kendm yaptim elma rendeledm icine yarimda muz
Aksam 18 bir kase ayran corbasi bir tabak ispanak yemegi soda
Su 2 litre♡♡♡

Hayirli geceler kizlar gec giriyorum.kusuruma bakmayin okadar yogunumki bide ustune dis agrisi cekiyorum iltihap olmus ilac kullaniyorum gecince cekilicek
Sabah 10 iki dilim kepekli ekmek tereyaglu 2 yumurta cay biraz labne domates salatalik
Ara sekersiz turk kahvesi meyveli yogurt kendm yaptim elma rendeledm icine yarimda muz
Aksam 18 bir kase ayran corbasi bir tabak ispanak yemegi soda
Su 2 litre♡♡♡
Cok guzel menu olmus canım regl de geldi yarina super eksi bekliyoruz senden

Back