- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
CanimmmmmmmmmmmmKizlar heppinize tatli musmutlu ruyalar
@sem35matematik61 @Gulbe seker
@tuzsuz_ruh B bilinmeyenkullanici @Yesilelma90
Evet bu aralar bi durgunluk var.kızlar günaydın nerelerdesiniz ya grup çok hareketsizz
yarın mı açıklanacak? hadi bakalım hayırlısı olsun canımEvet bu aralar bi durgunluk var.
Ben zaten gerginim yarin su tayin sonucu aciklansa da yolumuza baksak
Evet canım valla şiştim stresten.bizim bakanlik da 9 dogurtur aksama kadar aciklamaz kesin..tayin isi olursa listeden izne ayrilcam erken belli olsa keskeyarın mı açıklanacak? hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Aaa neden izne ayrılacaksın kiEvet canım valla şiştim stresten.bizim bakanlik da 9 dogurtur aksama kadar aciklamaz kesin..tayin isi olursa listeden izne ayrilcam erken belli olsa keske
Tasinma telasina gircez canim yollarda olcam istanbul eskisehir afyon derken cumaya fln dikkat edemem diye.duzeni kurunca doncem tekrarAaa neden izne ayrılacaksın ki
Anladım canım Hippo gitti sen de gideceksin demekTasinma telasina gircez canim yollarda olcam istanbul eskisehir afyon derken cumaya fln dikkat edemem diye.duzeni kurunca doncem tekrar
Hippo donecek ben de doncem :) hem benim gidecegim kesin degil.ama icimden bi ses olacak diyo.olmazsa agustos sonuna kadar belirsizlik devam edecek..Anladım canım Hippo gitti sen de gideceksin demek
Inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)Hippo donecek ben de doncem :) hem benim gidecegim kesin degil.ama icimden bi ses olacak diyo.olmazsa agustos sonuna kadar belirsizlik devam edecek..
Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedimInşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)
Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyorAynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedimburanin sayesinde
Aynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyor
Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığıAynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.
Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı
Ooo hedeflerini aşmış gitmişsin valla maşallahhh hedefin kaçtı senin 15 Şubata hedefine ulaşırsın kesinValla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)
Aaa hedefin de 65 miş boyun kaçtıValla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)
Uzun vade hedefim 58aslında .85le.baslayinca direk 58 diyememistimAaa hedefin de 65 miş boyun kaçtı
58 e de bir şey kalmamış ki :) 1.5 ay sonra o hedefe de varırsın eminimUzun vade hedefim 58aslında .85le.baslayinca direk 58 diyememistimboyum 1.61
65in altina dusunce sikilasma egzersizleriyle yavas yavas vermeyi planlıyorum son kilolari.su tayin isi bi belli olsun da :)58 e de bir şey kalmamış ki :) 1.5 ay sonra o hedefe de varırsın eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?