Sensin ŞİŞKO

Inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)
Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim buranin sayesinde

Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim buranin sayesinde
Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyor

Aynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.
Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı

Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)

Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)
Ooo hedeflerini aşmış gitmişsin valla maşallahhh hedefin kaçtı senin 15 Şubata hedefine ulaşırsın kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…