Sensin ŞİŞKO

Inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)
Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim :D buranin sayesinde:KK15:

Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim :KK70: buranin sayesinde:KK15:
Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyor :D

Aynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.
Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı

Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı
Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)

Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)
Ooo hedeflerini aşmış gitmişsin valla maşallahhh hedefin kaçtı senin 15 Şubata hedefine ulaşırsın kesin

Back