Sensin ŞİŞKO

Kizlar yemege disari gitmistik yeni geldik eve. menu verim simdilik islerim var sonra gelcem

Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz cay

Ara 15.00
Ceyrek muz
1 elma

Aksam 19.00
2 catal ezme
5 izgara kofte
Salata
1 yk da bulgur pilavi tadina baktim

Su 2lt

Çok sağlıklı değil ama menü yazayım ki düzelteyim kendimi
Sabah 9.00
3 gün kurusu kayısı
3 bardak su

Saat 10.30
1 dilim tb
Menemen
Peynir
5 zeytin

Ara 14.00
2 dilim serçe parmağım büyüklüğünde ve kalınlığında börek

Ara 16.00
1 bardak süt

Ara 17.00 Türk kahvesi
2 kare bitter

Komşuda 3 yk tavuklu pilav

Akşam 19.00
Çiğ köfte dürüm ayran

Su 2 lt şimdilik

Bende menü vereyim
Sabah 2 kayısı bolsu
Kahvaltı 10: 1 yumurta omlet, 1 kk süzme peynir, domates biber, şekersiz çay 1 çay kaşığı süt reçeli
13 sade türkkahvesi 1 incir 5 çiğ badem
16 5 tavuk kanat, salata
Su çok, yeşil çay

Afiyet olsun canım

Canım akşam hem tavuklu pilav hem çiğköfte dürüm çok gibi olmuş onun dışında iyi gibi

164 boyum :) ne oldu ki
Merak ettim :)
Afoyet olsun canim cok iyi
Sabah 09 bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta 3 zeytin bir tatli kasigi labne bir cay kasigi tahinli pekmez
Ara 14 bir tBak ispanak yemegi
Aksam18 bir kase tavuk suyuna corba yogurt soda
Su henuz 2 litre olamadi.
Menu cok güzel. Suyu artir bu hafta bi de spora asilirsan kuzum cumaya super eksi ile gelirsin.regl haftasi meta hizli calisiyor
Sem in de dedigi gibi aksam fazla olmus biraz kuzum onun disinda borwk var yine ama hadi neyse toparlarsin :)
Cok guzel canım afiyet olsun
matematik61 ya bu hafta sizin takımı bile okuyamadım naptınız kuzum çok merak ediyorum
Yine 1.yiz

Süpersiniz canım ya

Canim normalde baskasi yese hem borek hem cig kofte durum hem pilav olmamis derdim ama canin cekmis olabilir sonucta hamilesin insanin kendini frenlemesi zor oluyor benim sana tavsiyem gordunmu dayanamzsin tabikide ister istemez yersin eger kendin yapiyorsan bi sure boyle seyleri evde pisirmemeye calis hamurisi yapma evde bak ben hamile degilim ama borek gorsem evde dayanamam oyuzden pilav borek pisirmiyorum evde kendine bir ogunde odul ver mesela oglenleri istedigin bisi yedinmi aksam daha dikkat etmeye calis.stresede sokma kendini inaniyorum ben dogumdan sonra hizli bir sekilde fit olucaksn hatta gelip bana sisko diceksin

Zayiflamaya calisan ben zayiflayan ama benden az yiyen sen bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:)

Selâmmım kızlar ben geldim menümü vereyim

Sabah 10 maydonoz kürü
11 kahvaltım paylaşmıştım mantarlı omlet peynir domates şekersiz çay ceviz

Ara bir elma

Akşam 6.30
Bir tabak bamya yemeği

Su 2 litre spor yok

Guzel olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…