- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Guzel canim su önemliBende menu vereyim
Sabah 10 bir haslanmis yumurta iki dilim kepek ekmegi yesilcay 5 zeytin bir tatli kasigi kadar labne
Ara yarim muz soda
Aksami birazdan yicem 2 tane tavuk sis bir kase corba sata yerim bide
Bugun suyu az tukettm 2 litre bile olmamistr aksam icmeye devam edicem
Canim menun guzel.sen cok yemiyosun mesela aksamin sadece cirba salata neredeyse normal yemek de yok ama aralarin fazla o yuzden gozune fazla geliyo bence.bi de mısır cok onerilmiyo diye biliyorum diyette.3 lt su
100 dakika yürüyüş
Sabah 07.30
4 yk yoğurt chia yarım cennet hurması karışımı
Öğle 11.45
Yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
Etli patates yemeğinin etlerini yedim
Ara 13.40
1 avuç leblebi
Nescafe
1 mandalina
Ara 15.30
1 kase mısır
Yeşil çay
Ara 17.00
1 kare bitter
Nescafe
Akşam 18.50
Yarım kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
1 kase lorlu salata
Alınan 935 kcal
Yakılan 310 kcal
Ara çok oldu bugün pc başında işim olunca elimde hep atıştırmalık oldu işteGuzel canim su önemli
Canim menun guzel.sen cok yemiyosun mesela aksamin sadece cirba salata neredeyse normal yemek de yok ama aralarin fazla o yuzden gozune fazla geliyo bence.bi de mısır cok onerilmiyo diye biliyorum diyette.
Cok guzel canm afiyet olsun:)3 lt su
100 dakika yürüyüş
Sabah 07.30
4 yk yoğurt chia yarım cennet hurması karışımı
Öğle 11.45
Yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
Etli patates yemeğinin etlerini yedim
Ara 13.40
1 avuç leblebi
Nescafe
1 mandalina
Ara 15.30
1 kase mısır
Yeşil çay
Ara 17.00
1 kare bitter
Nescafe
Akşam 18.50
Yarım kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
1 kase lorlu salata
Alınan 935 kcal
Yakılan 310 kcal
Ben az yesem nolcak yaramiyoki zaten oglan yuzunden yiyemiyorum butun gun mizildayan bi cocuk boylw bisey gormedm oncdnUlannn ben çok mu yiyorum siz mi azzz moralim bozuldu menüleri görünceee
Bizde bu sene tayin gorucez doguya bende stres icindeymAy kızlar eşim tayin isticek yarin okullar haftaya cuma da sonuclar aciklanacak stresten bi hal oldum.
Valla bende yagsiz tuzsuz patlamis misir oneriliyor diye biliyorum artk ne kadar dogruysaAra çok oldu bugün pc başında işim olunca elimde hep atıştırmalık oldu işte
Mısır aksine ben de öneriliyor diye yiyorum patlamış yağsız ve tuzsuz hem de wcye de çıkamıyordum 4 gündür rahatlattı beni epey
Ara çok oldu bugün pc başında işim olunca elimde hep atıştırmalık oldu işte
Mısır aksine ben de öneriliyor diye yiyorum patlamış yağsız ve tuzsuz hem de wcye de çıkamıyordum 4 gündür rahatlattı beni epey
Benim misir diyince aklima normal taneli misir geldi canim yoksa patlamis mısır öneriliyor :)Valla bende yagsiz tuzsuz patlamis misir oneriliyor diye biliyorum artk ne kadar dogruysa
Teşekkür ederimmCok guzel canm afiyet olsun:)
Valla herkes bir şet öneriyor diğeri yok o olmaz diyor uzmanlar da farklı konuşıyor her konudaValla bende yagsiz tuzsuz patlamis misir oneriliyor diye biliyorum artk ne kadar dogruysa
Haaa tamam o zaman tek mısır yazmışım galiba kusura bakmayın :))Benim misir diyince aklima normal taneli misir geldi canim yoksa patlamis mısır öneriliyor :)
evet girsede yazmiyor bir sorunmu var acaba ?Ak kelebek nerde ya
Sukur canim cok merak ettik seni.bebis telasen var seninde haklisin♡Her gün giremedim bazen girip çıktım herşeyi okuyamadım Kızlar daha çok girmeye çalışacağım
Aman canim iyi ol da sıkıntı yok.Her gün giremedim bazen girip çıktım herşeyi okuyamadım Kızlar daha çok girmeye çalışacağım
Cok guzel canım afiyet olsunBende menümü vereyim
Sabah 11 kahvaltı midem bulandı bugün maydonoz kürünü içemedim
Iki tereyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Uç çeri domates
Bir dilim peynir
Şekersiz çay
Ara 3 gibi bilinmeyen sana göstermiştim kuru cennet hurmasini o tekerleklerden 3 tane
Aksam yemeği 6
Iki kaşık yoğurtlu patlıcan mezesi
Bir tavuk budu yağsız pişirilmiş
Iki kaşık mantar soğan biberden oluşan sebze sote
Kahve ve çay içtim misafir vardı
Pasta getirmişler eşimin doğum günü için yemedim
Su 2 litre
Spor bugünde yok kendime ancak geliyorum yarın basliyorum
bebek nasıl canım sen nasılsınHer gün giremedim bazen girip çıktım herşeyi okuyamadım Kızlar daha çok girmeye çalışacağım
Sağol kuzummmCok guzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?