Sensin ŞİŞKO

Canım bezelye yemezsek diyette iyi olur.. sırf şeker çünkü.. ama mecburiyet galiba.. kolay gelsin..

Canım bezelye yemezsek diyette iyi olur.. sırf şeker çünkü.. ama mecburiyet galiba.. kolay gelsin..
Hastayım hippo annemler bende o benden hasta kızartma yaptım yemekte akşam yememek için bezelye vardı dondurucuda onu çıkardım pişirdim hemen zaten ayakta duracak halim yok bide 4 kişiyiz yemek çay kahve meyve o bu derken birde zeytin mahvetti beni

Menü güzel canım
Doğru demişsin

Hadi bakalım inşallah gelir eksi

Afiyet olsun canım

Kizlar uyu uyan bi hal olduk arada girip okudim ama yazacak kadar vaktim olmadi bi ara sizmisim zaten.bu aksamlik affedin beni genel olarak baktim kotu bi menu gormedim. hippotalamus un menuyu goremedim sanirim yine. İnşallah oglu iyidir onunla ugrasmiyodur.

Herkese iyi geceler seviyorum sizi

Açık büfe kahvaltıya gidince öyle olıyor az yersen paran boşa gidermiş gibi bir his acaba o kahvaltılara tekrar gidebilecek miyiz şu diyetleri bitirip
Menü gayet iyi bu arada
Akşam olmamış hem yemek yok hem de akşam akşam muz
Sabah 10 yarimdan az simit biraz labne bir salatalik iki biber bir haslanmis yumurta
Ara 2 dilim ananas
Aksam 4 parca tavuk gogsu bol salata
Su 2 litre gecede icerim
Spor 1 leslie
Simit...

Cnm iki gündür abuk subuk yiyorum.. cıss fln değilde yani saçma.. aklıma da gelmiyo ne yediğim.. azcik depresyondayım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…