Sensin ŞİŞKO

Kızlarrrrr.... o kadar konuştunuz ki yok kahvaltı yok açık büfe kahvaltı derken canımı çektirdiniz... orman manzaralı hatay usulü açık büfe kahvaltıdan çıktım :KK14:
Hedefi ucundan gormussun olsun o kadar.afiyet bal seker olsun :)

Ay kizlar bu arada giyimde genelde ben boyle zibidi gibiyimdir kotlar spor tunikler fln.klasik pek kiyafetim yoktur.evlenirken yeni gelinsin sen ve benim dugunden sonraki dugunler fln derken bikac tane klasik kiyafet ve bi elbise almistim.tabi o aydan dikkat edin ay diyorum yil fln degil :D sonra giyememistim.dun denedim hepsi oldu.bazilari biraz dar oldu ama hepsinin icine girdim.o zaman kilo alarak 65 olmustum simdi sporla 69a indiğim icin sanirim arada 4 kilo olmasina ragmen asagi yukari o zamanki bedenimdeyim.
Eskiden kalan sadece düşük bel kotlarimi giyemiyorum sevgili sezaryen gobegim yuzunden kapanmiyolar henuz:deli:

Ay kizlar bu arada giyimde genelde ben boyle zibidi gibiyimdir kotlar spor tunikler fln.klasik pek kiyafetim yoktur.evlenirken yeni gelinsin sen ve benim dugunden sonraki dugunler fln derken bikac tane klasik kiyafet ve bi elbise almistim.tabi o aydan dikkat edin ay diyorum yil fln degil :KK70: sonra giyememistim.dun denedim hepsi oldu.bazilari biraz dar oldu ama hepsinin icine girdim.o zaman kilo alarak 65 olmustum simdi sporla 69a indiğim icin sanirim arada 4 kilo olmasina ragmen asagi yukari o zamanki bedenimdeyim.
Eskiden kalan sadece düşük bel kotlarimi giyemiyorum sevgili sezaryen gobegim yuzunden kapanmiyolar henuz:deli:
Bende nişanlılık kıyafetlerim oluyo :)) ayy nasıl mutluluk..

Superr

Ve beni mutlu eden bisey daha.tayin oldugum okul ortaokul ama icerisinde anasinifi varmis. Yani kv ile cok zorlablnirsam idare de anlayisliysa 1 sene sonra oglumu yanimda goturebilirim :)

Ay kizlar bu arada giyimde genelde ben boyle zibidi gibiyimdir kotlar spor tunikler fln.klasik pek kiyafetim yoktur.evlenirken yeni gelinsin sen ve benim dugunden sonraki dugunler fln derken bikac tane klasik kiyafet ve bi elbise almistim.tabi o aydan dikkat edin ay diyorum yil fln degil :KK70: sonra giyememistim.dun denedim hepsi oldu.bazilari biraz dar oldu ama hepsinin icine girdim.o zaman kilo alarak 65 olmustum simdi sporla 69a indiğim icin sanirim arada 4 kilo olmasina ragmen asagi yukari o zamanki bedenimdeyim.

Helal size be çıtır annelerrr

Süper canım elbet o göbekte birgün gidecek :))

Kızlarrrrr.... o kadar konuştunuz ki yok kahvaltı yok açık büfe kahvaltı derken canımı çektirdiniz... orman manzaralı hatay usulü açık büfe kahvaltıdan çıktım :KK14:
Afiyet olsun hedef görününce bi rahatlık gelmiyo değil arada olur öyle

Superr

Ve beni mutlu eden bisey daha.tayin oldugum okul ortaokul ama icerisinde anasinifi varmis. Yani kv ile cok zorlablnirsam idare de anlayisliysa 1 sene sonra oglumu yanimda goturebilirim :)
Oh ne güzel canım valla.. çocuk derdi olmayınca kafa tatil yapıyor resmen ;)
Sağlıkla ve Huzurla .... :KK200::KK200:

Mutlu Seneler :KK68:
Musmutlu geçsin yılın ausum :KK60:

Back