- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Cnm kimse olmasın.. ben hasta oldum mu evde hayat duruyo.. çocuklara bakacak kimse de olmuyo.. iki kat perişan oluyoruz...Ay bu çocuklar hasta olmasın yaaa büyükler olsun küçükler olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kimse olmasın.. ben hasta oldum mu evde hayat duruyo.. çocuklara bakacak kimse de olmuyo.. iki kat perişan oluyoruz...Ay bu çocuklar hasta olmasın yaaa büyükler olsun küçükler olmasın
Şükür sabaha karşı 4.30 gibi fln baya düşmüştü.. sonra uyudu zaten şimdi daha iyi saol cnm..hippotalamus canım geldi mi üst üste geliyor zaten çok geçmiş olsun canım. Ateşler düştü mü
Ben burdayımNerdesiniz kızlar![]()
Ahh senin halan yok mu :))Ani bi kararla halama geldik.bu aksam da ac kalicigim galiba![]()
Şükür cnm ateşi çıkmaıd bi daha.. sem sen bu hafta hedefi tutturursun büyük ihtimal.. ne yapmayı düşünüyorsun?? Devam mı bizimle..hippotalamus oğluş nasıl oldu canım yükseldimi ateşi bidaha
Tabikide devam burdaki kilo verme sürecinde hepiniz çok destek oldunuz sayenizde gitti kilolar gruptaki diğer arkadaşlarda hedef kilolarına gelene kadar bende elimden geldiğince destek olmaya devam edicem belki o arada biriki kilo daha giderŞükür cnm ateşi çıkmaıd bi daha.. sem sen bu hafta hedefi tutturursun büyük ihtimal.. ne yapmayı düşünüyorsun?? Devam mı bizimle..
Halan gene neler yapmışşşşAni bi kararla halama geldik.bu aksam da ac kalicigim galiba![]()
Ahh senin halan yok mu :))
Kek var pogaca var kisir var tatli varHalan gene neler yapmışşşş![]()
O ne kiz ben cahilimKızlarrr bugün kaşlarıma kıl tekniği yaptırdım![]()
![]()
Ben kaşlar kendiliğinden kıllıKızlarrr bugün kaşlarıma kıl tekniği yaptırdım![]()
![]()
Olmayan kaşlara yeni kaşKek var pogaca var kisir var tatli var
O ne kiz ben cahilim![]()
IyiymisOlmayan kaşlara yeni kaşböyle oluyon
![]()
Yaa bende arkadaşa kahvaltıya gitmek istiyorum :))Merhaba kızlar sabahtan beri dışardayım. Menü bildiriyorum
110 dakika yürüyüş
Sabah 09.00
Sütlü nescafe
Bir avuç leblebi
1 yulaflı kurabiye
Ara 12.10 arkadaşa kahvaltıya gittik öğlen 3e kadar sofra durdu hepsini o arada yedim bir anda değil
2 haşlanmış yumurta
2 yk menemen
1 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek
2 hindi füme
1 salatalık
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
5 bardak çay
Ara 15.30
1 kase yağsız tuzsuz patlamış mısır
3 kupa americano
3 kuru üzüm