Sensin ŞİŞKO

Menümü vereyim bende

Sabah elma sirkeli su

10.30 kahvaltı
Bir yumurta
Bir dilim sucuk
Çökelek
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek

Ara yok evde değildim

6 gibi akşam yemeği

Bir tabak bezelye
Iki üç çatal biber kavurması yoğurtlu

2 litre su
9 gibi tarçınlı süt
Spor yok hastayim
Bu arada büyük ihtimal yarın yine zeytine gidiyoruz sanırım 2 gün surecek
Canım bezelye yemezsek diyette iyi olur.. sırf şeker çünkü.. ama mecburiyet galiba.. kolay gelsin..

Canım bezelye yemezsek diyette iyi olur.. sırf şeker çünkü.. ama mecburiyet galiba.. kolay gelsin..
Hastayım hippo annemler bende o benden hasta kızartma yaptım yemekte akşam yememek için bezelye vardı dondurucuda onu çıkardım pişirdim hemen zaten ayakta duracak halim yok bide 4 kişiyiz yemek çay kahve meyve o bu derken birde zeytin mahvetti beni

Ben de menu vereyim ac kalmadim :KK70:

Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
Yarim muz
10 cig badem

Aksam 19.30
5 yk kiymali patlican yemegi

Su 2lt

Kizlar bi bardak da sekersiz cay ictim kahve de icebilirim burda.eve gidince musait vakit bulunca bakacam menulere.

Bi de uzun kahvalti demiskenb1.5 sene.once arkqdaslarla.bogazda acik büfe kahvaltiya gitmistik saat 3 e kadar otur kalk ye modundaydik.Herkeste o kadar para verdim yiyecem durumu :KK70: esim diyo tayin cikmadan bi daha gidelim dedim valla rejimdeyim benim yiyecegim bisey yok o parayi oraya veremem aksam yemege gidip et gömelim :KK70: :KK70:
Menü güzel canım
Doğru demişsin:KK70:

Çakma detoks menümü vereyim 65 ı atmam lazım üstümden :KK48:

Sabah 12.00:
2 yum omlet
7 zeytin kk peynir
Salatalık 1 dilim tb ekmeği

Ara türk.kahvesi 3 leblebili 1 kuru üzümlü draje
Yeşil çay

Akşam19.30: 1 muz, az kahveli bir bardak süt

Su 2 litre
Hadi bakalım inşallah gelir eksi

Menümü vereyim bende

Sabah elma sirkeli su

10.30 kahvaltı
Bir yumurta
Bir dilim sucuk
Çökelek
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek

Ara yok evde değildim

6 gibi akşam yemeği

Bir tabak bezelye
Iki üç çatal biber kavurması yoğurtlu

2 litre su
9 gibi tarçınlı süt
Spor yok hastayim
Bu arada büyük ihtimal yarın yine zeytine gidiyoruz sanırım 2 gün surecek
Afiyet olsun canım

Kizlar uyu uyan bi hal olduk arada girip okudim ama yazacak kadar vaktim olmadi bi ara sizmisim zaten.bu aksamlik affedin beni genel olarak baktim kotu bi menu gormedim. hippotalamus hippotalamus un menuyu goremedim sanirim yine. İnşallah oglu iyidir onunla ugrasmiyodur.

Herkese iyi geceler seviyorum sizi:KK200:

Ben de menu vereyim ac kalmadim :KK70:

Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
Yarim muz
10 cig badem

Aksam 19.30
5 yk kiymali patlican yemegi

Su 2lt

Kizlar bi bardak da sekersiz cay ictim kahve de icebilirim burda.eve gidince musait vakit bulunca bakacam menulere.

Bi de uzun kahvalti demiskenb1.5 sene.once arkqdaslarla.bogazda acik büfe kahvaltiya gitmistik saat 3 e kadar otur kalk ye modundaydik.Herkeste o kadar para verdim yiyecem durumu :KK70: esim diyo tayin cikmadan bi daha gidelim dedim valla rejimdeyim benim yiyecegim bisey yok o parayi oraya veremem aksam yemege gidip et gömelim :KK70: :KK70:
Açık büfe kahvaltıya gidince öyle olıyor az yersen paran boşa gidermiş gibi bir his :D acaba o kahvaltılara tekrar gidebilecek miyiz şu diyetleri bitirip :D
Menü gayet iyi bu arada
Çakma detoks menümü vereyim 65 ı atmam lazım üstümden :KK48:

Sabah 12.00:
2 yum omlet
7 zeytin kk peynir
Salatalık 1 dilim tb ekmeği

Ara türk.kahvesi 3 leblebili 1 kuru üzümlü draje
Yeşil çay

Akşam19.30: 1 muz, az kahveli bir bardak süt

Su 2 litre
Akşam olmamış hem yemek yok hem de akşam akşam muz :(
Sabah 10 yarimdan az simit biraz labne bir salatalik iki biber bir haslanmis yumurta
Ara 2 dilim ananas
Aksam 4 parca tavuk gogsu bol salata
Su 2 litre gecede icerim
Spor 1 leslie
Simit...

Kizlar uyu uyan bi hal olduk arada girip okudim ama yazacak kadar vaktim olmadi bi ara sizmisim zaten.bu aksamlik affedin beni genel olarak baktim kotu bi menu gormedim. hippotalamus hippotalamus un menuyu goremedim sanirim yine. İnşallah oglu iyidir onunla ugrasmiyodur.

Herkese iyi geceler seviyorum sizi:KK200:
Cnm iki gündür abuk subuk yiyorum.. cıss fln değilde yani saçma.. aklıma da gelmiyo ne yediğim.. azcik depresyondayım galiba :KK53:

Back