- Emoji Skoru
- 66.718
- Puanlar
- 518
Etiketliyim mi :)) dur dur özelden yazim.. arada senin dedikodunu yapıyozMiuyu etiketledin sandim kafani kiracaktim hippo
Izin verirse yarin kahvaltida kendime ekmek pizzasi yapcam
Bak heleEtiketliyim mi :)) dur dur özelden yazim.. arada senin dedikodunu yapıyoz
Ama hep iyi şeylerBak hele
Hastalığın nasıl oldu canım boğazın biraz daha iyimiAy kuzum alışverişe bir çıktım Yen’i geldim ölüyorum yorgunluktan tel 12 bin adım attın diyor ayaklar Pert durum da :)
Ayrıntılı raporAma hep iyi şeyler
Geçen cuma konuştuk.. o dedi ben bernaya çok güveniyorum bende dedim ama fazla eksim yok dedi.. o ne yapar ne eder eksi gelir dedi.. bende sorma saat 12 olmuş garibim aç bekliyo dedim.. ölee işte..
Daha iyiyim sanki canım hala sesim çatallı ama anneler. Hasta olsa bile yatıp dinlenemiyoruz ki çocuklar sorumluluklar öyleHastalığın nasıl oldu canım boğazın biraz daha iyimi
Bizim bilinmeyen yaptiydi bebisim onu bu kendini ekle28 aralık spor listesi
1.hippotalamus: 1 mil leslie: 30 puan
Altına ekleyin kızçeler
Ayy nerde kii??Bizim bilinmeyen yaptiydi bebisim onu bu kendini ekle
Düşünmüyor değilim canım..Kuzum ya eski performansın yok okuldan mı acaba gerçi ideal kilo aralığındasın ama korumaya mı alsan :) sende öylesin kuzum
Kim gelmiişşşDüşünmüyor değilim canım..
Kesinlikle okuldan her gün hava karanlikkken kalkıyorum ve her gün yaklaşık 1.5 saatim yolda geçiyor yol yoruyor. Okuldaki birler evdeki bir...yetişemiyorum ama bırakmak da istemiyorum
Hadi inşallah sabah hep beraber halay çekelimİyi geceler kızlar.. uyuyunda leptin çalışsın
500 gr eksi olsa razıyım.. bana bak 500ü beğenmiyorumHadi inşallah sabah hep beraber halay çekelim
Bence korumaya al beynine reset at birde düşünme ara tatilde uğrarsın sonra yine kocaman yaz tatili var oldu da bir kaç kilo aldın birlikte veririz kuzum bak bende şişyorum zaten önemli olan mutlu olmak gerisi boşDüşünmüyor değilim canım..
Kesinlikle okuldan her gün hava karanlikkken kalkıyorum ve her gün yaklaşık 1.5 saatim yolda geçiyor yol yoruyor. Okuldaki birler evdeki bir...yetişemiyorum ama bırakmak da istemiyorum
Ne şekersin sen yaaBence korumaya al beynine reset at birde düşünme ara tatilde uğrarsın sonra yine kocaman yaz tatili var oldu da bir kaç kilo aldın birlikte veririz kuzum bak bende şişyorum zaten önemli olan mutlu olmak gerisi boş
Siz şekersiniz de ondanNe şekersin sen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?