- Emoji Skoru
- 24.628
- Puanlar
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh masallah ben tartilmaya korkuluyorum tartilmasammi?29 Aralık en çok ben kilo verdim kapışması
1.bilinmeyen(64/62.5/1.5/2.34%)
tartılmasam mı ne demek kız tartıl işteOh masallah ben tartilmaya korkuluyorum tartilmasammi?
Kızz bu nee?? Göbek atman lazım.. ben daha tartılmadım ama elim ayağım şiş..29 Aralık en çok ben kilo verdim kapışması
Ay mukemmel maaşallah29 Aralık en çok ben kilo verdim kapışması
ne bileyim pek mutlu bir günde değilim ondan sevinemedim pekKızz bu nee?? Göbek atman lazım.. ben daha tartılmadım ama elim ayağım şiş..
teşekkürler canım gece uykusu da çok fark ettiriyor gerçektenAy mukemmel maaşallah
Ben acaip uykusuzum oyle boyle degil cok uykum var.oglum oksurmekten uyuyamadi tabi ben de..
Dün bi aratevafuk55 gordum sanki de halsizlikten bisey yazamadim da
![]()
Oglum 1.30da uyudu sonra ben yesil cay ictim namaz kildim derken 2 ye geliyodu yattim 2.30a ladar 2 kere uyandi zor uyudu sobra 3.15te 4 te 4 bucukta..sabah da 6.45 esimle kalkti 8 bucugu geciyodu uyudu ben de uyudum 10 da kalktik.Dün gece 4ü geçiyordu uyudum.. hala uykumu alamadım.. elim ayağım şiş resmen![]()
Sorma bizimki de öksürdükçe uyandı.. tam uyucam geri uyandı.. aptal gibi oldum sabah... neyse şimdi tartılim kahvaltı yapimOglum 1.30da uyudu sonra ben yesil cay ictim namaz kildim derken 2 ye geliyodu yattim 2.30a ladar 2 kere uyandi zor uyudu sobra 3.15te 4 te 4 bucukta..sabah da 6.45 esimle kalkti 8 bucugu geciyodu uyudu ben de uyudum 10 da kalktik.
Bu aralar pek uykusuz birakti bizimkiler bizi.fena oksuruyo oglum yaa bogazi aciyo heralde oksurdukce agliyo
Ben de oglumla oynuyodum kebdi haline takilmaya basladi kanepeye uzandim ne zaman tartilirim bilmiyorumSorma bizimki de öksürdükçe uyandı.. tam uyucam geri uyandı.. aptal gibi oldum sabah... neyse şimdi tartılim kahvaltı yapim![]()
Geldim ben.. geçen hafta fazla verdim bu hafta az.. verdim yaa hiç yoktan iyidir.. bi tek cumartesi öğlen yedim bütün hafta onı toparladımKizlarr nirdesinizzzz
İşte hergün aynı yiceksin aslında..Ben tartilmaya korkuyorum
Tartilmaktan cok dun az yedim.bugun normal yiyince yarin arti cikip bi kisir donguye girmekten korkuyorum![]()
Listedeyim diye öyle yaptim canimİşte hergün aynı yiceksin aslında..