- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Meta buğün şaşkına dönmüş
Inşallah güzel etkisi olur sabah bakacağımmBakalım meta ne olacak :)
Ben söyleyim mesela kabak tatlısı ya da cennet hurması 2si de çok tatlı birini yeseydin :)Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
2 tereyağlı omlet
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
Peynir
2 sivri biber
2 cherry
1 kare dilim kabak tatlısı küçük
Ara 14.00
1 cennet hurması
1 bardak süt
Ara 16.00
1 havuç 2 lokma peynir
Akşam 19.00
1 kase tavuk suyu çorba
1 İskender ekmeklerini yemedim
1 çiğ köfte
2 yk yoğurt
Ara 21.00 1 bardak sütlü kahve
Su 2 lt yi geçti
Normal de yemeyecektim hamileisn bir kare ye dedi eşim öyle yedim doğru söylüyorsunInşallah güzel etkisi olur sabah bakacağımm
Ben söyleyim mesela kabak tatlısı ya da cennet hurması 2si de çok tatlı birini yeseydin :)
YapamadımBen de yesil cay iciyorum bitince leslie yapcam guya ama hic o hali gormuyorum kendimde
Menun guzel canım ama bak her gun cis li bisey oluyo menunde az miktarda da olsa.bunlar hamile olmasan bile normalde arti getirir.Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
2 tereyağlı omlet
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
Peynir
2 sivri biber
2 cherry
Ara 14.00
1 cennet hurması
1 bardak süt
Ara 16.00
1 havuç 2 lokma peynir
Akşam 19.00
1 kase tavuk suyu çorba
1 çiğ köfte
2 yk yoğurt
Su 2 lt yi geçti
Hamilesin diye ben de menülerine pek kötü eleştiri yapmıyorum ama çok kilo alıyorum dikkat edicem dedin diye şey ettim :)Normal de yemeyecektim hamileisn bir kare ye dedi eşim öyle yedim doğru söylüyorsun
Tamam söyleyin kızlar iyi oluyor benim içinHamilesin diye ben de menülerine pek kötü eleştiri yapmıyorum ama çok kilo alıyorum dikkat edicem dedin diye şey ettim :)
evet küçük cısları tamamen kaldıracağım inş en aza indirmem lazım yoksa kilo çok alacağımmYapamadım
Menun guzel canım ama bak her gun cis li bisey oluyo menunde az miktarda da olsa.bunlar hamile olmasan bile normalde arti getirir.
Canım bazı yediğimiz şeyler küçük gibi duruyor ama getirisi çok oluyor :)Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
2 tereyağlı omlet
1 dilim tb ekmek
5 zeytin
Peynir
2 sivri biber
2 cherry
Ara 14.00
1 cennet hurması
1 bardak süt
Ara 16.00
1 havuç 2 lokma peynir
Akşam 19.00
1 kase tavuk suyu çorba
1 çiğ köfte
2 yk yoğurt
Su 2 lt yi geçti
Aynen kızlar mesaj alınmıştır :)Canım bazı yediğimiz şeyler küçük gibi duruyor ama getirisi çok oluyor :)
Gelicek az kaldı
Aynen kuzum onları çıkarayım bakalım etkisi ne olacakAk kelebek cnm kızlar söyleyince bende dikkat ettimde.. bence senin kilo alma sebebin bi tane küçük iki tane küçük diye başlayan cıss ların.. gramaj olarak küçük olabilir ama kalorisi yüksek şeyler.. bi hafta kadar dikkat etsen ama küçük fln diye yemeden.. bende hamişsin diye kıyamıyorum ama vermesi çok zor
Allah zihin açıklığı versinBende derse kaçariyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?