Sensin ŞİŞKO

Hippo hamile olmadan önce aynı kilodaydık verdin gittin sen ya cidden

Kiz ben nazar etmem korkma :)
Benim hedefler de küçük. Once esimden zayif olmak sonra 75 sonra yilbasina 70 sonra evlilik kilom 65 :) ulasiyorum inşallah sirayla

Kiz ben nazar etmem korkma :)
Benim hedefler de küçük. Once esimden zayif olmak sonra 75 sonra yilbasina 70 sonra evlilik kilom 65 :) ulasiyorum inşallah sirayla
İnş cnm.. 54te olursun sen.. inanıyorum sana.. bak sem35 e boyunuz aynı.. fıstık gibi olmuş maşallah..

Ay kizlar bizim tv yok kac gundur yagmurda firtinada gitmis hala yaptiramadilar anteni.Bugun tv den youtube actim oyle bakarlen babam ve oglum vardi anasayfada actim izledim parca parca.Ve az once de sonunu izledim gece gece kendime ettigim ise bak agla agla helak oldum hickiriyom hala.

21 aralık spor listesi
1.hippotalamus:
2 mil leslie: 60 puan
250 ip: 50 puan
Toplam:110 puan

2.bilinmeyen:
140 dakika yürüyüş: 280 puan (110 du şimdi devamını yaptım)
210 bölgesel 42 puan
Toplam 322 puan

3.sem35 30 dk tempolu yürüyüş 60
200 bölgesel 40
Toplam 100 puan
Haydi kızlarr 

Ahh cnm senle kapışıyordum.. dedim bakalım ilk kim 7 leri görecek :)) sen çift çizgiyi gördün :))
Ne güzel tabir oldu valla çift çizgiyi gördüm gitti ay böyle ortam olur inşallah bende zayıflarken benim de gaza gelmem lazım takımlara girerim tekrar

21 aralık spor listesi
1.hippotalamus:
2 mil leslie: 60 puan
250 ip: 50 puan
Toplam:110 puan

2.bilinmeyen:
140 dakika yürüyüş: 280 puan (110 du şimdi devamını yaptım)
210 bölgesel 42 puan
Toplam 322 puan

3.sem35 30 dk tempolu yürüyüş 60
200 bölgesel 40
Toplam 100 puan

4.matematik61
3 mil leslie=90 puan
Haydi kızlarr 

Senden resim bekliyoruz bu arada inş yarın güzel bir eksi bekliyoruz senden
Cano resimi bulamadım yaaa eski resim yok hic valla nerden bulcam boydan herşeyi silmişim ben bugüne ait atarım artıkın ama benden eksi zor zanaat regl oldum berbatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…