- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Hippo hamile olmadan önce aynı kilodaydık verdin gittin sen ya ciddenKız yarın fazla çıkarsam sorumlusu sensin berna..
Ben de 68 denince aman 80 olsam yeter diyordum.. 102 iken nerde 30 kilo vericem diyordum.. 80 olim koruyim diye dua ediyordum.. ben hedeflerimi hep küçük koydum berna.. mesela 102 iken ilk hedefim tekrar 2 haneleri görmek istedim.. 99u görünce çok sevindim.. sonra 95 hedefi koydum.. sonra 89 olim 9lardan kurtilim dedim.. 9lara veda edince çok sevindim.. sonraki hedefim 83tü.. sonra 79.. en son 75 olim yeter dedim.. yetmedi berna.. dedim bari 70 olim.. ee bu kdr yaklaşmışken 6ları görim derken.. çok şükür gitti kilolar..
Ahh cnm senle kapışıyordum.. dedim bakalım ilk kim 7 leri görecek :)) sen çift çizgiyi gördün :))Hippo hamile olmadan önce aynı kilodaydık verdin gittin sen ya cidden
Kiz ben nazar etmem korkma :)Kız yarın fazla çıkarsam sorumlusu sensin berna..
Ben de 68 denince aman 80 olsam yeter diyordum.. 102 iken nerde 30 kilo vericem diyordum.. 80 olim koruyim diye dua ediyordum.. ben hedeflerimi hep küçük koydum berna.. mesela 102 iken ilk hedefim tekrar 2 haneleri görmek istedim.. 99u görünce çok sevindim.. sonra 95 hedefi koydum.. sonra 89 olim 9lardan kurtilim dedim.. 9lara veda edince çok sevindim.. sonraki hedefim 83tü.. sonra 79.. en son 75 olim yeter dedim.. yetmedi berna.. dedim bari 70 olim.. ee bu kdr yaklaşmışken 6ları görim derken.. çok şükür gitti kilolar..
İnş cnm.. 54te olursun sen.. inanıyorum sana.. bakKiz ben nazar etmem korkma :)
Benim hedefler de küçük. Once esimden zayif olmak sonra 75 sonra yilbasina 70 sonra evlilik kilom 65 :) ulasiyorum inşallah sirayla
Maaşallah valla ona :)İnş cnm.. 54te olursun sen.. inanıyorum sana.. baksem35 e boyunuz aynı.. fıstık gibi olmuş maşallah..
ayyyİnş cnm.. 54te olursun sen.. inanıyorum sana.. baksem35 e boyunuz aynı.. fıstık gibi olmuş maşallah..
Maaşallah valla ona :)
İnşallah :)sende olucan canım benim
Ne güzel tabir oldu valla çift çizgiyi gördüm gitti ay böyle ortam olur inşallah bende zayıflarken benim de gaza gelmem lazım takımlara girerim tekrarAhh cnm senle kapışıyordum.. dedim bakalım ilk kim 7 leri görecek :)) sen çift çizgiyi gördün :))
Yaa öle deme.. korkuyorum
Cano resimi bulamadım yaaa eski resim yok hic valla nerden bulcam boydan herşeyi silmişim ben bugüne ait atarım artıkın ama benden eksi zor zanaat regl oldum berbatimSenden resim bekliyoruzbu arada inş yarın güzel bir eksi bekliyoruz senden
Bak hele bak mendil sallamalar bak :) GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?