- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruzİlk kim bildirecek tabiki ben çünkü hemen kahvaltı yapmam lazım![]()
Bende 6 aydan sonra her hafta bir kilo aliyordum senin yemekten degilde odem topluyor olabilirsin kimi insan cok odem toplamiyor bunu kafana takma cunki cok olculu yiyorsunKızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi
Cok guzel canm gozunaydinEki Görüntüle 2082511 regle 2 gün kaldı
Bana da fazla geldi canim ama dedigin gibi cok da yemiyosun niye boylw oldu ki odem mi tutuyosun acabaKızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi
Y Yesilelma90Bana da fazla geldi canim ama dedigin gibi cok da yemiyosun niye boylw oldu ki odem mi tutuyosun acaba
Gözün aydın canım sonunda geliyor eksiler aynen devamGunun ikinci tarti bildirimi benden gelsnaslinda oglene dogru tartilicaktim ama acliktan ellerm titremeye basladi vee 68.4 olmusum acaba dukan birasi yaradimiki
![]()
Gözün aydın canım sonunda geliyor eksiler aynen devam
Bu hafta menülerin güzeldi sporda yapmaya çalıştın ondandır canım kiloyu listeye ekleseneGunun ikinci tarti bildirimi benden gelsnaslinda oglene dogru tartilicaktim ama acliktan ellerm titremeye basladi vee 68.4 olmusum acaba dukan birasi yaradimiki
![]()
Yuzdeyi nasil hesapliyoduk :)Bu hafta menülerin güzeldi sporda yapmaya çalıştın ondandır canım kiloyu listeye eklesene![]()
Canım sen 6 aya girdin artık bu kadar normal kilo alman herkesin vücudu başka niye üzülüyorsun bebek gelişimini tamamlasın zaten doğumda yarısından fazlası gidecek keyfini cikar