• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

_20171222_094958.JPG regle 2 gün kaldı

Son düzenleme:
Kızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi

Kızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi
Bende 6 aydan sonra her hafta bir kilo aliyordum senin yemekten degilde odem topluyor olabilirsin kimi insan cok odem toplamiyor bunu kafana takma cunki cok olculu yiyorsun

Bana da fazla geldi canim ama dedigin gibi cok da yemiyosun niye boylw oldu ki odem mi tutuyosun acaba

Gunun ikinci tarti bildirimi benden gelsn :KK53:aslinda oglene dogru tartilicaktim ama acliktan ellerm titremeye basladi vee 68.4 olmusum acaba dukan birasi yaradimiki :KK76:
Gözün aydın canım sonunda geliyor eksiler aynen devam

Gunun ikinci tarti bildirimi benden gelsn :KK53:aslinda oglene dogru tartilicaktim ama acliktan ellerm titremeye basladi vee 68.4 olmusum acaba dukan birasi yaradimiki :KK76:
Bu hafta menülerin güzeldi sporda yapmaya çalıştın ondandır canım kiloyu listeye eklesene ;)

Y Yesilelma90
Kızlar valla anlamıyorum vicdanen rahatım ama alıyorum anlamadım cidden
Canım sen 6 aya girdin artık bu kadar normal kilo alman herkesin vücudu başka niye üzülüyorsun bebek gelişimini tamamlasın zaten doğumda yarısından fazlası gidecek keyfini cikar

Back