• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlar ben her hafta 1 kg alıyorum ki çok yediğimi düşünmüyorum niye böyle oluyor ki yatım kg alsam tamam da 1 çok değil mi
Canım bidahaki kontrolde doktorundan hamilelikte beslenmeyle ilgili liste alsan haftalık 1 kilo çok sanırım 400_500 gr alman lazım normalde önlemini şimdiden al bence sağlıklı yiyeceklere odaklan mesela kurabiye hergün yeme iki küçük gözüküyor ama boş kalori bombası onlar daha önünde 15 hafta var :KK66:

Canım bidahaki kontrolde doktorundan hamilelikte beslenmeyle ilgili liste alsan haftalık 1 kilo çok sanırım 400_500 gr alman lazım normalde önlemini şimdiden al bence sağlıklı yiyeceklere odaklan mesela kurabiye hergün yeme iki küçük gözüküyor ama boş kalori bombası onlar daha önünde 15 hafta var :KK66:
Evet bende öyle düşünüyorum kurabiye yok artık 15 haftada 15 kilo alırım böyle giderse et ağırlıklı ve çiğ sebze yemeyi düşünüyorum artık günde maksimum 2 porsiyon meyve bakalım nasıl olacak

20171222_120631.jpg
kızlar yaşasın 6lar :halay:

Back