Gelsin artık 6 larBende menü verim :))
Uyanınca 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 12de..
2 yumurta
Dometes
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Kapya biber
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
1 kayısı
Akşam 19da
Büyük bi kase detoks çorbası
Senden resim bekliyoruzIyi geceler kizlar
Geçmiş olsun canım iyidir inşallahMerhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamisyim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gityik.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menulere detayli bakamadim menu de veremedim.oglum uyusun mutdagi toplayip gelcem.hippotalamus bi gunde 1 kg lik detoks mu yaptin hain dom dom.kesin yenecen beni.ben daha spor yapmadim.
Hemen yarın deneyip rapor ederimChia yı süte katıp puding yapıyorlar ama bende denemedim..
Çok ilginç bugün biraz iştahım yokKız çok azzzzzz doydun mu
Allah seni kız detoks un ana malzemesi yokSelam hanımlar geldim menümü vereyim yatıyorum karnım ağrıyor
Sabah aç karna bir bardak suya elma sirkesi
11 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bir minik salatalık
Öğlen 2 gibi bir kase detoks çorbam
Akşam 6 çorbam kalmadı yoğurtta bitmiş evde
Haşlanmış bulgur ve mercimek vardı bir tabak salata içine bir dolu kaşık koydum onu yedim
Su 2.5 litre
Spor bugün yok
Ben canım çekse de hemen tıkanıyorum meselaKızlar genel anlamda yememek için kendinizi tutuyo musunuz yoksa artık alıştık canımız cıss coss çekmiyo mu diyorsunuz?? Ben şahsen kendimi tutuyorum ama daha küçük porsiyonlarla doyuyorum.. yani şükür aç değilim.. önceden olduğu gibi sırf yemek için yemiyorum.. cıss coss yiceksem bile değecek bişey mi diye düşünüyorum..
Hain ne kadar az yemişsin öle :))Menu vereyim
Sabah 12.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
Yarim muz
1 bardak tarcinli sut
Aksam 18.30
2 catal kiyma kavurmasi
Cok salata
Su yatana kadar 3 olur
Minnak menüMenu vereyim
Sabah 12.00
Kapya biber beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
Yarim muz
1 bardak tarcinli sut
Aksam 18.30
2 catal kiyma kavurmasi
Cok salata
Su yatana kadar 3 olur
Çok nadiren çekiyo canım ama yerini sağlıklışeylerle dolduruyorum ( incir, hurma vb) tatmin oluyorum. açlıkta sıkıntım yok bazen akşam 8-9 gibi ondada yoğurt,ayran kurtarıcım. OluyoKızlar genel anlamda yememek için kendinizi tutuyo musunuz yoksa artık alıştık canımız cıss coss çekmiyo mu diyorsunuz?? Ben şahsen kendimi tutuyorum ama daha küçük porsiyonlarla doyuyorum.. yani şükür aç değilim.. önceden olduğu gibi sırf yemek için yemiyorum.. cıss coss yiceksem bile değecek bişey mi diye düşünüyorum..
Senin kadar az degil detoks degilHain ne kadar az yemişsin öle :))
Eksi gorsem de hippoyu gecememMinnak menüinşallah eksi görürsün canım
Ben ve 54.ay bi gulesim geldiİdeal kilo hesaplanırken boyunuzdan 107 çıkarıyoruz.. mesela
175-107=68
Kız yarın fazla çıkarsam sorumlusu sensin berna..Senin kadar az degil detoks degil
Eksi gorsem de hippoyu gecemem
Ben ve 54.ay bi gulesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?