- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bende öyle düşünüyorum ekru renginde sabahlıklı pijama almayı diğer türlü çok kilolu duruyorsun hem de kullanılmıyorCnm ben ilkinde lohusa pijaması aldım tam takım.. ama bence lohusa pijaması yerine normal pijama takımı al sabahlıklı olandan..ikincide ben öyle yaptım.. daha kullanışlı.. çünkü sonra kullanılmıyo lohusa pijamaları.. resmen hamile pijaması o..
Öğlen biraz karışık olmuş ayrı ayrı110 dakika yürüyüş
14x3 dumbell curl
14x3 pull down
14x3 şınav
14x3 duvar şınavı
14x3 dumbell triceps
Sabah 07.50
1 yumurta 40 gr lorla omlet
25 gr peynir
Tarçınlı süt küçük kupada (160ml)
Öğle 13.45
20 gr(yarım çay bardağından az) leblebi
Nescafe
10 fındık
5 gr (6tane) yaban mersini kurusu
2 yk yoğurt 2 dilim cennet hurma yarım yk chia karşımı
Ara 16.00
Nescafe
2 kuru kayısı içinde 1 ceviz
Akşam 17.15
2 yk etli nohut
2 yk yoğurt
Alınan 830 kcal
Yakılan 410 kcal
1 kg gitmez kızz.. 500 gr gitse yeterMerhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamisyim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gityik.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menulere detayli bakamadim menu de veremedim.oglum uyusun mutdagi toplayip gelcem.hippotalamus bi gunde 1 kg lik detoks mu yaptin hain dom dom.kesin yenecen beni.ben daha spor yapmadim.
Yaa öyle oldu valla ne bulsam yedim chia da çok tatlı cidden insanı kesiyorÖğlen biraz karışık olmuş ayrı ayrıchia bende aldım denicem
Chia yı süte katıp puding yapıyorlar ama bende denemedim..Öğlen biraz karışık olmuş ayrı ayrıchia bende aldım denicem
Aaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumMerhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamisyim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gityik.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menulere detayli bakamadim menu de veremedim.oglum uyusun mutdagi toplayip gelcem.hippotalamus bi gunde 1 kg lik detoks mu yaptin hain dom dom.kesin yenecen beni.ben daha spor yapmadim.
Aynen tarçın da ekliyorlar bir arkadaşım bana yapıp getirmişti birkaç sene önce harikaydı tadıChia yı süte katıp puding yapıyorlar ama bende denemedim..
Bu arada geçmiş olsun cnm..Merhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamisyim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gityik.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menulere detayli bakamadim menu de veremedim.oglum uyusun mutdagi toplayip gelcem.hippotalamus bi gunde 1 kg lik detoks mu yaptin hain dom dom.kesin yenecen beni.ben daha spor yapmadim.
Çok güzel canımMenu bildirimi
Sabah 09 bir bardak sirkeli su bir kayisi
Kahvalti 11 bir bardak yesil cay birdilim tb ekmegi ustune labne 5 zeytin bir salatalik
Ara bir yesil elma
Ara bir bardak ayran
Aksam 2 kasik kabak yemegi bir kase corba bir soda
Spor leslie 1
Yarim saat kadar bolgesel hareket
Su 2 bucuk litre
Kız çok azzzzzz doydun muKızlar kusura bakmayın bugün geç kaldım eşim gelince yemekten sonra market alışverişine gittik şimdi geldim hemen menümü vereyim sonra geçmişten gelicem
Saba 7:30 2 kayısı bol su
8:30 kahvaltı 2 yumurta, yeşil biber, ve taze soğanlı omlet, 2 zeytin, 20gr peynir, yeşil çay
1230: ayran 1 köfte ( kızdan kaldı)
15 tarçınlı süt
17 2 köfte 1 yeşil biber 1 saat sonra cacık
Çay
Su çok
Hımm.. deniyim bi gün.. ama incir uyutması bana pek uymadı bu olur mu ki??Aynen tarçın da ekliyorlar bir arkadaşım bana yapıp getirmişti birkaç sene önce harikaydı tadı
Ben o zaman en abur cuburla dolu zamanlarımdayken bana bile uymuştu ama bilemicemHımm.. deniyim bi gün.. ama incir uyutması bana pek uymadı bu olur mu ki??
Afiyet olsun yarasın bebişeSabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
1.5 tereyağlı yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
2 sivri biber
2 cherry
Ara 13.00
1 büyük cennet hurması
1.5 avuç karışık kuruyemiş
Ara 15.00
1 kahve 2 küçük kurabiye
Akşam 18.00
1 kase karnabahar kısırı
1 bardak ayran
2 cherry
1 küçük karpuz turp
Su 2 lt
Daha içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?