- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
2 kilo normal olan canımCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo
2 kg fln.. o kadar su içiyorum neticedeCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo
2 kilo normal olan canım
Benim 1_1.5 arası değişiyo günde 3-4 litre arasında su içiyorum2 kg fln.. o kadar su içiyorum neticede
Ama ben akşam kıyafetle tartılıyorum sabah cıbıldakBenim 1_1.5 arası değişiyo günde 3-4 litre arasında su içiyorum
Ben kıyafetliyle kıyafetliyi kıyaslıyorumAma ben akşam kıyafetle tartılıyorum sabah cıbıldak
Evet cnm gitme.. iyi olda sen
Kullanıyormuydun gözlük daha önce canım
Aynen kızlar iyileşeyim azcık evde spor yaparım artıkın yürüyüş de yapıyorum zatenBekliyorum
Geçmiş olsun canım. Bosver salonu once saglik
Uykuma bağlı benim eğer güzel bir uyku çektiysem 1 kg filanCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo
Linkini bulup atayim canimGünaydın kızlar
Berna bel bölgesi için ne yapıyorsun
Ben aksam yatarken tartiliyorum saat 12 1 gibi iste yemis sindirmis oluyorum ertesi sabaha maksimum 1 kg oynuyoCanlar bişey sorucam akşamla sabah tartınız arasında ortalama ne kafar farkediyo
Canım özelden at link direk paylaşmak yasaktı galibaLinkini bulup atayim canim
Ben aksam yatarken tartiliyorum saat 12 1 gibi iste yemis sindirmis oluyorum ertesi sabaha maksimum 1 kg oynuyo
Evethippotalamus tartildin mi
6lari görmüş gibisin
Seni yenicemm İstanbulll
Sana dedim anamm6lari görmüş gibisin
Bağa mı didin gülüm
Dogru soyle len 6 mi gördünSana dedim anamm
Bilmem kiDogru soyle len 6 mi gördün
Ayy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerindenDogru soyle len 6 mi gördün
Kız yarın cuma.. korkuyorum napim :))Ayy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerinden
Bilmem ki
Mesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimAyy yokkk bu hippo adamı çatlatır hemide orta yerinden
Çok ucundan olabilirMesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimonuhden geçip gidiyorum
Yarın görürsün inşallah bazen bir günde düşüyo canımMesajlarda dondurma yaladigina göre görmüş. Ben gormedimonuhden geçip gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?