Bende süpürgeyi dün yapmıştım bugün yemek hazır baza altlarıyla uğraştım kızz 56 yı görmüşüm kaçamak yaparmıyımKızlar napıyorsunuz?? Yoksa kaçamak yapmaya mı gittiniz
Az kalmış bitiyoooooEvin kalanini da supurdum sildim tozunu aldim.camasir asilacak katlanacak lavabolar var bi de yemek yaoilacak.Amaannn cok az isim kalmis
Sağol kuzum sana daAyy kolay gelsin hamişim ♡♡
Canım Bebiş olduktan sonra hiçEvin kalanini da supurdum sildim tozunu aldim.camasir asilacak katlanacak lavabolar var bi de yemek yaoilacak.Amaannn cok az isim kalmis
Sağol kuzum sana da
Canım Bebiş olduktan sonra hiç
Çalışmadın dimi
Yeni dolabını iyi günlerde kullan canım, kaçamak olmaması süper, çarşamba kar geliyormuşsem35 buralardayim canm islerim vardi biraz dolabim geldi sukur onu temizliyodum kacamak yok disari cikayim yuruyuse dedm yagmur yagdi hafiften ne sogudu buralar demi
Hayırlı olsun cnm.. ne dolabı.. gardırop mu buzdolabı mı??sem35 buralardayim canm islerim vardi biraz dolabim geldi sukur onu temizliyodum kacamak yok disari cikayim yuruyuse dedm yagmur yagdi hafiften ne sogudu buralar demi
Tadına da baktın mı :)Ak kelebek incirleri uyandırdım :))
bende Doğum sonrasında hiç çalışmadım ya sanki çocuk ile hiçEvet canim hic calismadim.dogum iznim martta bitti ucretsiz izin alip donemi kapattim.Bu sene baslicaktim tayin cikinca yine ucretsiz izin aldim.Bi seneden fazladir çalışmıyorum
Cnm tarif için teşekkür ederim.. tadı fena değil ama pek bana uymadıTadına da baktın mı :)
bende Doğum sonrasında hiç çalışmadım ya sanki çocuk ile hiç
Başlayamayakmışım gibi geliyor da
Çok güzel menü cnm :))Menü vereyim kızlar
8: 2 kayısı bol su
9: Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 20 gr peynir, 4 siyah zeytin, domates salatalık
11:30 sade türkkahvesi,25 gr kuru üzüm
14 bir bardak ayran
17: fırında karnabahar, salata
18: 10 gr keçiboynuzu
Su çok,yeşil çay
Hadi ya tadı mı az geldi ben çok severek yiyorum onu :)Cnm tarif için teşekkür ederim.. tadı fena değil ama pek bana uymadı
Aslında beğendim de tadı fln güzeldi.. yani yerim ama aramam :)) heralde ben beklentimi çok yüksek tuttumHadi ya tadı mı az geldi ben çok severek yiyorum onu :)
Normal de çok seviyorsan tatlıyı ondan öyle gelmiş olabilirAslında beğendim de tadı fln güzeldi.. yani yerim ama aramam :)) heralde ben beklentimi çok yüksek tuttum
Kız kilo almamın en büyük sebebi tatlı ve çikolata :)) bisküvi falan..Normal de çok seviyorsan tatlıyı ondan öyle gelmiş olabilir
Aa geçmiş olsun.. kırık falan mı olmuş eğri mi kaynamışKızlar fındık burunlu diye diye herkes nazar değdirdi burun kemiğim yamukmuş Dr ameliyat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?