• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

kızlar siz burda mısınız :KK9:yahu ben de bunlar nereye gitti bir anda diyordum, ben yoğunluktan çok giremedim, üstüne 1 kg da aldım, arada buraya yazayım mı :KK45:motive eder beni, kurban bayramına kadar daha az yoğun olacağız en azından.
Yaz cnm. . Seni tanımayanlar için kendini tanıt. . Boy kilo yaş hedef ;))

Huy Meselesi Huy Meselesi canım maaşallah diyim çok iyi gidiyorsun...
Yeşil soğan çok yeme dokunabilir, az ye kararında olsun..
Aynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.
Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin :D
Cok sagol tatlim, cevremden cok iyi tepkiler almaya basladim..
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Benim icin onemli olan bel ve karin bolgemdi.. =)

Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin :KK70:
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Darısı bana ozaman benimde sorunum karın bölgem :KK69:

Nicin erken yazmiyorsun diyenler olacaktir..
Cunku sabah uyuyorum..
Sabaha kadar ayakta oldugum icin, yrme icme listesine eklenenler oluyor o yizden sabahlari eksiksiz liste vermek daha iyi oluyor ♡
Canım menü ver de sorun değil sen de menüleri ertesi sabah verirsin:)

Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin :KK70:
Karnim duzlesti
yeşil soğan bana da dokunur hiç yiyemem:KK43: canım o kardiyo videosuna yağ mı dayanır erir gidersin:KK19:

Yaz cnm. . Seni tanımayanlar için kendini tanıt. . Boy kilo yaş hedef :KK66:)
tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.

tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.
hoş geldin canımmm:KK68:

Yandimmmmmmm
TMPDOODLE1502966680460.jpg

Neden cnm öbür takımı bıraktın mı??

Back