- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
Huy Meselesi canım maaşallah diyim çok iyi gidiyorsun...
Yeşil soğan çok yeme dokunabilir, az ye kararında olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz cnm. . Seni tanımayanlar için kendini tanıt. . Boy kilo yaş hedef )kızlar siz burda mısınız yahu ben de bunlar nereye gitti bir anda diyordum, ben yoğunluktan çok giremedim, üstüne 1 kg da aldım, arada buraya yazayım mı motive eder beni, kurban bayramına kadar daha az yoğun olacağız en azından.
Aynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.Huy Meselesi canım maaşallah diyim çok iyi gidiyorsun...
Darısı bana ozaman benimde sorunum karın bölgemAynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.
Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin
Cok sagol tatlim, cevremden cok iyi tepkiler almaya basladim..
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Benim icin onemli olan bel ve karin bolgemdi.. =)
sağol canımCok iyi inci ♡ afiyet olsun
Canım menü ver de sorun değil sen de menüleri ertesi sabah verirsin:)Nicin erken yazmiyorsun diyenler olacaktir..
Cunku sabah uyuyorum..
Sabaha kadar ayakta oldugum icin, yrme icme listesine eklenenler oluyor o yizden sabahlari eksiksiz liste vermek daha iyi oluyor ♡
Dün internet yoktu kayınvalidemlerde giremedim eve gece geldik eşimleUykulu limon menün yok sen de hiç yoksun ortalıklarda? Düzenli girmeyecek misin?
yeşil soğan bana da dokunur hiç yiyemem canım o kardiyo videosuna yağ mı dayanır erir gidersinAynen bende onu dusundum kuzum kesin dokunur.
Birde cok su iciyoruz ya, yesil soganin uzerine su icince ben rahat edemem kesin
Cok sagol tatlim, cevremden cok iyi tepkiler almaya basladim..
Karnim duzlesti
Sirtim ve bel bolgemdeki yan yaglar yok olmak uzere biraz daha kaldi sanki.. =) cok azicik
Benim icin onemli olan bel ve karin bolgemdi.. =)
tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.Yaz cnm. . Seni tanımayanlar için kendini tanıt. . Boy kilo yaş hedef )
hoş geldin canımmmtamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.
hoşbuldukhoş geldin canımmm
Beni yiiiiseneeeGünaaayydınnnnn
Ben ne yiyeyim hocam
Afiyet olsunn
Oyle valla =(yeşil soğan bana da dokunur hiç yiyemem canım o kardiyo videosuna yağ mı dayanır erir gidersin
Verirsin sende inan banaDarısı bana ozaman benimde sorunum karın bölgem
Canım menü ver de sorun değil sen de menüleri ertesi sabah verirsin:)
AnaaammYandimmmmmmm
Eki Görüntüle 2034516
Aynen spor şart canımyaVerirsin sende inan bana
Ama spor yap daha hizli verirsin
Yag yakar sıkılasirsi
Neden cnm öbür takımı bıraktın mı??tamam yaş 31 boy 162 kilo 78 küsür sanırım yarın sabah aç karnına tartılıp yazayım, 9 aylık bebeğim var emziriyorum, hedef ilk 70 tabi sonra 62 yani hamile kaldığım kiloya dönmek, haydi bakalım ben de sadece buradayım artık.
bu arada kadınlarkulübünün mobil uygulaması var mı, ben hep bilg dan giriyorum genelde, tel den kolaysa öyle yapayım.