Sensin ŞİŞKO

Kız neden kovalım?? Seviyoruz seni :KK200:

Sevdiğimiz için çağırıp duruyoruz.. bak gel yap detoks kır şu duraklamayı.. bak ben bi aydır 71 72 73 uğraşıyorum.. zorla 70 düştüm..
Yarın kahvaltıya gidiyoruz orda bisey yemicem zaten peynir zeytin önümüzdeki hafta belki zeytin toplamaya gidicez bi düşmediler yakamdan bi de bu bacağım iki gundur:kızgın: gitmezsem pazartesi yapicam

Menümü vereyim bende

Sabah 11 misafirim vardı
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Az domates az salatalık
Bir çatal çökelek
Şekersiz çay

Ara 1 bir dilim elma bir havuç üç beş fındık badem çiğ

Akşam 5.30
Bir bardak şekersiz çay
Bir küçük dilim ekmek çökelek domates

Su 2 litre
Spor yok yürüyüşe çıktım ama bacağım fena geri geldim

Özür dilerim kızlar bende böyle olsun istemiyorum motivasyonunuzu düşürüyorsam gidebilirim ama gerçekten iyi değilim artık bir yerim ağrıyor demek istemiyorum ben söylendikçe sizi de etkiliyorum farkındayım ne deseniz haklisiniz

Menümü vereyim bende

Sabah 11 misafirim vardı
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Az domates az salatalık
Bir çatal çökelek
Şekersiz çay

Akşam 5.30
Bir bardak şekersiz çay

Su 2 litre

Özür dilerim kızlar bende böyle olsun istemiyorum motivasyonunuzu düşürüyorsam gidebilirim ama gerçekten iyi değilim artık bir yerim ağrıyor demek istemiyorum ben söylendikçe sizi de etkiliyorum farkındayım ne deseniz haklisiniz
Yahu ne gitmesi gidersen ne olacak sanki daha mi iyi olacaksin.biz burda birbirimize destek olmak icin variz.

Menune gelince aksam yemek yeseydin iyi olurdu kuzum zaten moralim bozuk diyorsun bi de halsiz duseceksin

Yahu ne gitmesi gidersen ne olacak sanki daha mi iyi olacaksin.biz burda birbirimize destek olmak icin variz.

Menune gelince aksam yemek yeseydin iyi olurdu kuzum zaten moralim bozuk diyorsun bi de halsiz duseceksin
En azından sizi etkilemem canım çok sıkılıyor benim yüzünden herkesin motivasyonu dusuyor

Menümü vereyim bende

Sabah 11 misafirim vardı
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Az domates az salatalık
Bir çatal çökelek
Şekersiz çay

Akşam 5.30
Bir bardak şekersiz çay

Su 2 litre

Ara hem elma hem havuç çok olmuş akşamda yemek olaydı ohh misss

Back