Sensin ŞİŞKO

Menümü vereyim bende

Sabah 11 misafirim vardı
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Az domates az salatalık
Bir çatal çökelek
Şekersiz çay

Ara 1 bir dilim elma bir havuç üç beş fındık badem çiğ

Akşam 5.30
Bir bardak şekersiz çay
Bir küçük dilim ekmek çökelek domates

Su 2 litre
Spor yok yürüyüşe çıktım ama bacağım fena geri geldim

Özür dilerim kızlar bende böyle olsun istemiyorum motivasyonunuzu düşürüyorsam gidebilirim ama gerçekten iyi değilim artık bir yerim ağrıyor demek istemiyorum ben söylendikçe sizi de etkiliyorum farkındayım ne deseniz haklisiniz
Kız bende börekli tatlılı menü bekledim.. iyi işte hatta az ;)

Bende ders çalışıyordum ama küçük hasta öksürmekten uyuyamadı sürekli bölünüyor çalışmam.. uykum var üniteyi bitirim çocuğu uyutim uyucam inş..

Herkese günaydın :KK200:

Kızlar günaydın bu ara da 112 gün diyo Doğuma kalan süre 4 aydan az kalmış zaman be hızlı dübyorgunluktan uyuyup kalmışım dün de 8 bin adım atmışım
Zaman cabuk geciyo :) gulbem.seni menulerin ve hareketin iyi ama suyu az iciyorsun gülüm artirnaya calis onu.

Saol cnm.. oğlan bi uyumadı gece öksürmekten.. çok zor çalıştım.. 2ye geliyordu uyudum :))

Sen çalışıyor muydun öğrenci misin??
Çok geçmiş olsun gece ben de aynı öksürükten uyuyamadım

Öğrenciyim bitirme projem var şu an 2 tane de dersim evdeyim yani genelde bir de kpss hazırlanıyorum
Kızlar günaydın bu ara da 112 gün diyo Doğuma kalan süre 4 aydan az kalmış zaman be hızlı dübyorgunluktan uyuyup kalmışım dün de 8 bin adım atmışım
Maşallah az kalmış valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun gece ben de aynı öksürükten uyuyamadım

Öğrenciyim bitirme projem var şu an 2 tane de dersim evdeyim yani genelde bir de kpss hazırlanıyorum

Maşallah az kalmış valla Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bitirsin inş.. bölüm ne??

Back