Sensin ŞİŞKO

Ohh ohh yerimede uyu benimkiler aynı anda uyumadıkları için ben uyuyamıyorum :KK43:
Allah kolaylik versin canim ikiz cok zordur ben 1 taneyle pert oldum senin bi de büyük var.Ama nasip olur da tekrar cocuk yapmaya niyetlenirsem ikiz olsun isterim.Çünkü 3 cocuk ideal geliyo ama 3 kere dogurmaya cesaretim yok :D

Kızlarrrrr belim hizasında kazaklar aldım 2 taneEeee o kadar içimde ukteydi ki görüyordum zayıf kızlarda çok çok kıskanıyordum
Onlari ben de cok beğeniyorum ama esarbin altina pek olmaz sanirim :D :D

Allah kolaylik versin canim ikiz cok zordur ben 1 taneyle pert oldum senin bi de büyük var.Ama nasip olur da tekrar cocuk yapmaya niyetlenirsem ikiz olsun isterim.Çünkü 3 cocuk ideal geliyo ama 3 kere dogurmaya cesaretim yok :KK70:
Allah gönlüne göre versin canım :))

İnşallahhhh Allahım Zayıflamak harika bir duygu yaaa
Şişman olmak resmen salaklık gibi geliyo artık.. yıllarca seksenin altına düşemem gibi geliyordu.. hatta diyete başlarken 80 olsam yeter diye dua ediyordum şimdi 70i beğenmiyorum :))

Şişman olmak resmen salaklık gibi geliyo artık.. yıllarca seksenin altına düşemem gibi geliyordu.. hatta diyete başlarken 80 olsam yeter diye dua ediyordum şimdi 70i beğenmiyorum :))
Aynen ben de şu an şişman geçirdiğim zamanları salaklık olarak görüyorum..mağazalara gider kıyafet bulamaz bulsam da üstüme yakışmazdı. Bugün alışveriş yaptığım yerde bütün bedenler s ve XS birkaç kadın aralarında konuşuyordu her şey zayıflar için bıktım diye :D ben de öyleydim öyle derdim ama kilolu olan herkesin bu hisleri tatması lazım

Back