• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Iyi geceler canlar :)
Anneme geldim bugün sabahtan hala oradayım :KK48:

Kizlar ben izin isteyecem sizden geçici olarak.. bu Ara çok dağıldım.. kzimin bitmeyen ödevleri benim ogrencilerim.. bir yandan ev işleri oğlumun ve benim sorunlar derken.. kendimi yeme içme yönünden dikkatli beslenmeye veremiyorum kafam dağınık.. sürekli bir koşturma içindeyim menü veremiyorum versem de ya geç oluyir ya da berbat... izniniz olursa 1 hafta on gün bi kendime geleyim :KK51: ama şunun teminatını verebilirim size, kilo almadan gelecem inşallah..
Hepinizi seviyorum :KK200:
hippotalamus hippotalamus Ak kelebek Ak kelebek matematik61 matematik61 sem35 sem35 B bilinmeyenkullanici @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 :KK68:

Kizlar ben izin isteyecem sizden geçici olarak.. bu Ara çok dağıldım.. kzimin bitmeyen ödevleri benim ogrencilerim.. bir yandan ev işleri oğlumun ve benim sorunlar derken.. kendimi yeme içme yönünden dikkatli beslenmeye veremiyorum kafam dağınık.. sürekli bir koşturma içindeyim menü veremiyorum versem de ya geç oluyir ya da berbat... izniniz olursa 1 hafta on gün bi kendime geleyim :KK51: ama şunun teminatını verebilirim size, kilo almadan gelecem inşallah..
hippotalamus hippotalamus Ak kelebek Ak kelebek matematik61 matematik61 sem35 sem35 B bilinmeyenkullanici @tuzsuz_ruh Y Yesilelma90 :KK68:
Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım toplayamadın kendini yogunluktan bekliyorum tam da burda seni muahhhhh

Tamam :) kilo almadan geliceksen guzel.menu veremesende uzak tutma kendini bu arada benim yerimede ye sahsen ben doyasiya yemek yemeyi cok ozledm:KK48:

Sağol kuzum teşekkür ederim

çok abartılı değil canım için rahat olsun

gayet iyi kuzum
Teşekkür ederim epey eleştiri alırım diye düşünmüştüm :)
Sabah 10.3o
Aç karna 2 bardak su
1 incir
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim Tbe
Peynir
7 zeytin

Ara 15.15
1 orta boy Trabzon hurması
2 ceviz
1 bardak süt

Akşam 18.00(misafirliğe gittik)
4 ızgara köfte
6-7 dilim patates
Salata
Yarım dilim ekmek

Ara 19.30
3 kare biterli çikolata gofret

Ara 21.00
1 büyük fincan sütlü kahve
Bir ısırık ay çöreği
1 lokma bile sayılmaz portakallı kek

Su 2lt

Kızlar misafirliğe gittik ne kadar istemiyorum desem de hamileyim diye çok ısrar ediyorlar
Bu kadar ile kaçabildim
Vuhuuuu Gofretler filannn afiyet olsunnn :D
Yarın da benim misafirim var ne yapacağım bilmiyorum çaya
Mis gibi bir un Kurabiyesi yapabilirsin. Un sıvı yağ ve pudra şekerinden :KK200: yanına da güzel bir mercimek salatası

Yaaa kilo almayı geç 1 kilo da olsa ver ama :dua:

Herkese gunaydin.Basimin agrisi hala gecmedi.

Y Yesilelma90 esimin tayini cikarsa 2.dönem gelcez canim ben de hic bilmiyorum oralari :)

@tuzsuz_ruh ben cumartesi regl olcam iyi eksi getiremem.cuma günü seni yenmem icin senin kaçamak yapman lazim :D

tevafuk55 tevafuk55 kuzum insan ihtiyac duyuyo dinlenmeye tabi.buralari bos birakmazsan sevinriz :) kafani bosalt kendine gel biz daha burdayiz:KK200:

hippotalamus hippotalamus sem35 sem35 :KK15:

Hadi bakalım bol motive olda gel balım
Teşekkür ederim epey eleştiri alırım diye düşünmüştüm :)

Vuhuuuu Gofretler filannn afiyet olsunnn :KK70:

Mis gibi bir un Kurabiyesi yapabilirsin. Un sıvı yağ ve pudra şekerinden :KK200: yanına da güzel bir mercimek salatası

Yaaa kilo almayı geç 1 kilo da olsa ver ama :dua:
eşimin isteklerine bak
Tahinli kurabiye
Tarçınlı kek
Yaprak sarması
Gül böreği
Bir çeşit salata

Y Yesilelma90 esimin tayini cikarsa 2.dönem gelcez canim ben de hic bilmiyorum oralari :)

@tuzsuz_ruh ben cumartesi regl olcam iyi eksi getiremem.cuma günü seni yenmem icin senin kaçamak yapman lazim :KK70:

tevafuk55 tevafuk55 kuzum insan ihtiyac duyuyo dinlenmeye tabi.buralari bos birakmazsan sevinriz :) kafani bosalt kendine gel biz daha burdayiz:KK200:

belki belki bana yakin tasinirsin:))) hayirlisi olsun sizin icin

belki belki bana yakin tasinirsin:))) hayirlisi olsun sizin icin
Sagol canim :) esimin okul belli olsa ona göre ev bakcaz.gerci ona muhtemelen ilce gelecek olursa.benim okula rahat ulasim olacak yerlere bakmak lazim

Yaaa eşin de ağzının tadını biliyormuş canım çektiiii
Eşim iştahı çok iyi olan bir adam görmen lazım yediklerini ona rağmen boyuna göre kilosu çok iyi ya
Tiramisu yapıyorum 2 baton kek yapıyorum kakaolu ve sade cevizli tarçınlı börek yapacağım birde salata yeter dimi sonra kalanları hemen güvenliğe göndereceğim evde olmasın yerim filan ;)

@tuzsuz_ruh ben cumartesi regl olcam iyi eksi getiremem.cuma günü seni yenmem icin senin kaçamak yapman lazim :KK70:

Kaçamak yapamam hicccx kısıra bakma bebişim zaten sabittim bu hafta:KK12:

Kızlar dün yazacaktım incir uyutması var şekersiz unsuz bir tatlı tam diyetli daha önce paylaşmıştım yine paylşayım arada yapıp yerseniz tatlı ihtiyacınız geçer

İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçın

Yapılışı

10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz

Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen

Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz

C4065D35-4D75-41B0-B1FE-E814E09B2121.jpeg

Bu da benim yaptığım bir resim

Back