Ayy 102 yi her görüşümde sana koca bir maşallah diyorum ya ne güzel vermişsin tü tü tü yani Y Yesilelma90 bak olacak olacak yeterki cısss coss yeme kararlı ol sağlıklı beslenBen 102 ile başladım düşün..
Sağol hamişimsem35 nice yaşları olsun inş sağlıklı sıhhatli
Canım teşekkür ederim.. bi kere hayatımda çıktım doğumdan sonra emzirme döneminde.. ama çok ağladım inanki.. şükürler olsun bu günümüze :))Ayy 102 yi her görüşümde sana koca bir maşallah diyorum ya ne güzel vermişsin tü tü tü yani Y Yesilelma90 bak olacak olacak yeterki cısss coss yeme kararlı ol sağlıklı beslen
Birlikte nice guzel yillariniz olsun canımKızlarrr yarın büyük minnoş kızımın 10.yaş günü o yüzden bugün yarın işlerim çok ara ara gelirim şimdiden yazayım seviyorum hepiciğinizi
Evet senin olman benim icin motive kaynağıGel canım hoşgeldin biz de iki hamiş olarak devam ederiz kızların arasında
HoşbuldumHoşgeldin canım @Gulbe seker bak artık seninde bir rakibin var
Sağol canımBirlikte nice guzel yillariniz olsun canım
100 gr farketse hadi neyse dicem hatta sok oldum iyuce baktim 69.9 bi sevincle kostum yatak odasina iki adimlik yerde 400 gr. Aldim yani yapisti bu yedili rakamlar banaYesil benimde başıma kaç kez geldi.. tartıda süper bi sonuç görüp dur resmini çekim diyorum hopp fazla çıkıyo.. bi değil iki değil yitirrŕrr yaaa...
Mayista oglumun dogum gunu var ozamana inmem gerek :)Bende 7_8 ay önce 72 leri görüyordum canım inersin inmeden için hiçbir neden yok
Oh masallah seninki buyuk azim olmus yani rakibim gucluBen 102 ile başladım düşün..
Kuzum bence sonucun gayet iyi dunyanin sporunu yapiyosun kas oranin artmistir ve buna ragmen neredeyse yuzde 1 eksidesin super bisey bu verdigon kilodan cok daha fazla incelmissindirKızlar sonucum iyi değil.
Eki Görüntüle 2076537
Teşekkür ederim canım geçen hafta 2 kg gidip bu hafta böyle olması üzdüKuzum bence sonucun gayet iyi dunyanin sporunu yapiyosun kas oranin artmistir ve buna ragmen neredeyse yuzde 1 eksidesin super bisey bu verdigon kilodan cok daha fazla incelmissindir
Asıl yarış bu hafta
Bakalım neler olacakKKK tartı bir çıktım 64 gösterdi ilk ben şokkAsıl yarış bu haftabakalım bu hafta ne olacak
Sen sıkılaşa sıkılaşa veriyorsun balım gayet güzel üzülmeTeşekkür ederim canım geçen hafta 2 kg gidip bu hafta böyle olması üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?