Sensin ŞİŞKO

Yalniz bencuma günü bulgur pilavi pazar günü kisir yedim dun sehriye corbasi ictim ve bu hafta sifita yakin spor.Biliyosunuz durunlari ev kalabalik oglan huysuz..Yarin guzel bi eksi gelirse herkese bulgur yiyin spor yapmayin diyecem

Yalniz bencuma günü bulgur pilavi pazar günü kisir yedim dun sehriye corbasi ictim ve bu hafta sifita yakin spor.Biliyosunuz durunlari ev kalabalik oglan huysuz..Yarin guzel bi eksi gelirse herkese bulgur yiyin spor yapmayin diyecem
Son dk bu açıklamalara yırtamazsın..

@MiuLego kız bu berna ya nettin.. iki lafından biri miu.. acaip tırsıyo senden tebrik ederim cnm valla..
Civili sopasi var onun anamdan boyle tirsmiyom ben.az once yazdiklarimi dersem dilimi koparip çerçeveyle duvarina asacakmis

Yedim seni sem35
Aksamin menusu
Peynirli pogaca
Mercimekli borek
Kurabiye
Tavukgogsu
Ekler
Patates salatasi

Bunlara melul melul bakip sekersiz cay icen ben..
Aman Allahım bir an yedin sandım şok oldum altı okudum çok mutlu oldummm

Günaydın.. oğluşum saolsun hasta gece uyutmadı yavrum. Öksürdü hep.. şimdi uyudu şimdide büyüğü okula gönderiyorum..
Cok gecmis olsun canim.Benim oglum bu gece toparladi huysuzluk etmedi sukur ama grip oluyo o da.

Gel canım hoşgeldin biz de iki hamiş olarak devam ederiz kızların arasında

Hoşgeldin canım Ak kelebek bak artık seninde bir rakibin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…