Amin canım inşallahAllah rahmet eylesin canım mekani cennet olsun inşallah
Şimdi tartılıcam ezan okudu ama daha ifrar yapamadım
Çok şükür cnm.. geçmiş olsun..Bu arada dün ortopediye gittim ateli çıkardı ama alttan mosmor bir parmak cıktıçıkarmazsak hareket yönünden sıkıntı yasarsin dedi.. ağrısı var ama yine de çıkmasına çok sevindim
Tebrikler canimKızlar ben geldim geçen hafta 75.9 Bugün 75.4
Cok güzel olmus ellerinize saglik canımSelam canlar
Kızlar dün kızımla kizimim nsinifina ve benim ogrencilerime 65 tane şeker yaptık mevlid kandili için o kadar güzel oldularki
Bugünde kizim sınıfına bende öğrencilerime dağıttım onların mutluluğu beni de mutlu ettio yuzdengelemedim isim cok gec bitti..
Bakin minnoş şekerlerim
Cok gecmis olsun morlugu da kisa surece gecer inşallahBu arada dün ortopediye gittim ateli çıkardı ama alttan mosmor bir parmak cıktıçıkarmazsak hareket yönünden sıkıntı yasarsin dedi.. ağrısı var ama yine de çıkmasına çok sevindim
Kahvaltı hariç çok güzelMenumu vereyim kizlar.yine kahvaltisiz.3 gundur böyle olunca bu aksam cok aciktim.kahvaltiyi saglam yapsaydim aksam sut meyve kuruyemis yiyecektim.
Sabah 12.30
1 bardak sut
Ceyrek ayva
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
5 yk taze fasulye
2 misket kofte
Su 2 olur
Sagol canım guzel mi degil mi yarın sabah goruruz :)Kahvaltı hariç çok güzel
Hadi bakalım darısı bizeKızlar ben geldim geçen hafta 75.9 Bugün 75.4
Çok minnoş olmuş elinize sağlık canım çSelam canlar
Kızlar dün kızımla kizimim nsinifina ve benim ogrencilerime 65 tane şeker yaptık mevlid kandili için o kadar güzel oldularki
Bugünde kizim sınıfına bende öğrencilerime dağıttım onların mutluluğu beni de mutlu ettio yuzdengelemedim isim cok gec bitti..
Bakin minnoş şekerlerim
Wc çok etkiliyor canımTartıldım kızlar 72.4.. en son oruca başlarken 71.7ydim galiba.. bugün wc ye falan çıkamadım hiç.. bakalım geçici bi artı bu biliyorum
Aç perşembe menüsüMenumu vereyim kizlar.yine kahvaltisiz.3 gundur böyle olunca bu aksam cok aciktim.kahvaltiyi saglam yapsaydim aksam sut meyve kuruyemis yiyecektim.
Sabah 12.30
1 bardak sut
Ceyrek ayva
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
5 yk taze fasulye
2 misket kofte
Su 2 olur
Şükür yakında moruk da geçerBu arada dün ortopediye gittim ateli çıkardı ama alttan mosmor bir parmak cıktıçıkarmazsak hareket yönünden sıkıntı yasarsin dedi.. ağrısı var ama yine de çıkmasına çok sevindim
Canim cok erken bitiriyosun acikmiyo musun.menu yine cok guzel.Menüm
İki kayısı bol su ile
9:30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 4 yeşil zeytin, 20 gr peynir, yeşil çay
12: sade türkkahvesi
15:1 armut
17: 4 yk taze fasulye
1 kase cacık, salata
16:30 yarım ayva
Bol su
Daha iyiyim canim islerim vardi disari ciktim yurudum sıkıntı yok.
Bizim takımda da bildirdin mi canımKızlar ben geldim geçen hafta 75.9 Bugün 75.4
Şekerler harika cidden Allah kabul etsinSelam canlar
Bakin minnoş şekerlerim
Menü çok boş canım su da azMenumu vereyim kizlar.yine kahvaltisiz.3 gundur böyle olunca bu aksam cok aciktim.kahvaltiyi saglam yapsaydim aksam sut meyve kuruyemis yiyecektim.
Sabah 12.30
1 bardak sut
Ceyrek ayva
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
5 yk taze fasulye
2 misket kofte
Su 2 olur
Afiyet olsun menü gayet iyiMenüm
İki kayısı bol su ile
9:30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 4 yeşil zeytin, 20 gr peynir, yeşil çay
1 kase cacık, salata
Bol su
Minnak menüler harika vallaMenumu vereyim kizlar.yine kahvaltisiz.3 gundur böyle olunca bu aksam cok aciktim.kahvaltiyi saglam yapsaydim aksam sut meyve kuruyemis yiyecektim.
Sabah 12.30
1 bardak sut
Ceyrek ayva
Ara 16.30
1 armut
Aksam 18.30
5 yk taze fasulye
2 misket kofte
Su 2 olur
Suoer menülerle yarın yine eksi inşallahMenüm
İki kayısı bol su ile
1 kase cacık, salata
Bol su
166 dakika yürüyüş koşu
20 dakika bisiklet
4x12 squat
3x14 kick back
3x16 Leg extension
3x16 leg Curl
3x14 push down
3x14 dumbell curl
5x12 omuz press
3x16 Butterfly
3x16 bent over
2x12 triceps
Sabah 10.30
15 gr lor ile omlet
30 gr peynir
8 gr tbe
Badem Salatalık
2 cherry domates
75 gr üzüm
3 bardak çay
Ara 12.00
7 gr ceviz
5 gr fındık
3 minik galeta
Nescafe
Öğle 13.45
110 gr yoğurt ile chia muz tarçın karışımı
Akşam 15.45
140 gr köfte (6 adet)
Sade soda
Ara 17.50
Nescafe
5 gr yaban mersini
Ara 21.15
3 bardak çay
Alınan 903 kcal
Yakılan 1100 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?