Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun yürümüşsün sonuçta :) insanlar günü 0 spor ile kapatıyor hatta haftayı..Sporun anasını anlatmışsın yine bende yarım saat yürüdüm diye seviniyorum![]()
Geçmiş olsun berna.. dikkat et kendine..Günaydın kızlar. Ben dun aksam yatmadan cabucak biraz bolgesel viseyler yapayim derken belimi ibcittim sanirim oluyorum agrisindan.
Sagol canim ya kalktigimdan beri bi agri..gecer inşallahGeçmiş olsun berna.. dikkat et kendine..
Geçmiş olsun canım tüh ya kötü olmuşGünaydın kızlar. Ben dun aksam yatmadan cabucak biraz bolgesel viseyler yapayim derken belimi ibcittim sanirim oluyorum agrisindan.
Sagol canımGeçmiş olsun canım tüh ya kötü olmuş
Bugün çok dikkat et berna.. sen listedesinArkadas 1 kasim bulgur pilavi hemen arti cikarir mi tartida yaaa oyle böyle degil hem desinirlerim zipladi resmen.Ben hic yiyemicem mi yahu bulgur pilavi hep boyle hemen sisecek miyim.simdi bugun o artiyi gondermeye ugras..
Biliyorum canim miu beni vurur yoksaBugün çok dikkat et berna.. sen listedesin![]()
Ne yiceksen öğlenden yee bari.. ayy miu çok korktum valla ben berna..Biliyorum canim miu beni vurur yoksabugun sut meyve kuruyemisle gitcem aksama kadar.tabi anam el atmazsa.bu ne boyle ac kaliyon diyerek o da diger taraftan vurabilir
![]()
Ah hippom ah civili sopalarla kovaliyo yiyenleri.Bakma dünkü menulere bakamadi hala yoksa yediydim merdaneyiNe yiceksen öğlenden yee bari.. ayy miu çok korktum valla ben berna..
Oyy ne güzel çok duygulandım ben babamı kaybettim 6 yıl oldu doya doya sarılAyyyyyyy kizlarrrrrr babam da geldi bugün surpriz yapti haberim yoktu gelecegindennnn yaa![]()
Allah rahmet eylesin canım mekani cennet olsun inşallahOyy ne güzel çok duygulandım ben babamı kaybettim 6 yıl oldu doya doya sarıl![]()