- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Süt var badem var muz yoksüt, muz birazda badem ye onlarda yoksa
Allah kabul etsin canım :)Günaydın kızlar.. gece 1.30da sahurumu yaptım.. iftar menüme de karar verdim.. öle :))
Allah kabul etsin canım, akşam ne yapacağına da karar verdiysen ohh kafa rahatGünaydın kızlar.. gece 1.30da sahurumu yaptım.. iftar menüme de karar verdim.. öle :))
Köfte yapıcam inş.. salata..Allah kabul etsin canım, akşam ne yapacağına da karar verdiysen ohh kafa rahat
Ayy ne iyi komşu :))Öğlenden sonra gün var karşı komşumda komşum dün sen birşey yemiyorsun sana özel birşey yapayım dedi kızımda arkadan sesleniyo salata yer o salata diye
Günler kusa ilken haftada 1-2 tut ne kadar azalsa karAy herkese iyi geceler kızlar oglum uyandi yedirdim uyutum dus aldim benim de mutfak daginik toplamadan uyuyamam.
Benim de 45 gun borcum var
İnşallah tutcam bi ara.
Seviyorum sizi
Çok abartmadan ye artık gülbem.. yarısı bitti yarısı kaldı. Abur cubur yeme.. 7den sonra yeme.. onun dışında hamilesin sen şimdi yemicende ne zmn yicenAy bende bir düzene girse idim sapır saçma yemek istemiyorum
Hippom nasıl zor veriliyor sonra kilolar onu düşününce korkuyorum fazla birşey yendiğim zaman vicdan azabı mahvediyor beni yarısı bitti diğer yarısı da çok kilo almadan geçerse süper olacak inş bakalımÇok abartmadan ye artık gülbem.. yarısı bitti yarısı kaldı. Abur cubur yeme.. 7den sonra yeme.. onun dışında hamilesin sen şimdi yemicende ne zmn yicen
Yol ödem yapıyo berna..Tartimi ozlemistim haftasonu
Dün yuzumu guldurmese de bugün gulumsetti namıssız
Biliyorum canım ve ben hic dinlenmeden hep yoldaydim.Yol ödem yapıyo berna..
Dün gec3 uyutmadı canım yarına randevu alıp gidecem bakalım.. sen nasilsin
Aman ihmal etme canim.Ben de iyim cok şükür. Yarin annem gelecek nasipseDün gec3 uyutmadı canım yarına randevu alıp gidecem bakalım.. sen nasilsin
Ay ne güzel bakalım annen ne diyecek zayiflaman konusundaAman ihmal etme canim.Ben de iyim cok şükür. Yarin annem gelecek nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?