• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Bende yazayım menümu spor yok yürüyüşten başka bir ayak ve karın ağrısı var sormayın

Sabah değil öğlen agridan bişey yiyemedim
İki dilim ekmekten tost peynirli domatesli
Bir bardak ayran

Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus

Bende yazayım menümu spor yok yürüyüşten başka bir ayak ve karın ağrısı var sormayın

Bir bardak ayran

Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Kız fasulye balık ne alaka :))

Kızlar tek tek yazamıyorum.. 71 72 arası değişiyo kilom :KK66: bikaç gündür diyet yapamadım hemen geri geliyo 1 kilo :KK43: bakalım hala 6ları göremedim :KK43:
Cok az kalmis kuzum gorursun yakin zamanla.yeni yilda 6larla olursun :)

Bir bardak ayran

Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Menu guzel spor da iyi.Ben 3 gundur yapmiyorum inşallah bu aksam yapcam

Eve dönüş menüsü

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 14.30
Yarim armut

Ara 17.30
1 bardan tarcinli sut
Yarim armut

Aksam 19.00
Yemek yapasim yoktu esime makarna yaptim 1yk tadina baktim ben salata yedim

Salatanin icerisinde 2 tam ceviz de vardi

Su 3.siseye basladim
Nazar boncukluk :nazar::nazar::nazar:
Hoş geldin ruhumm :KK60:

Bir bardak ayran

Aksam 6
Bir kepçe kuru fasulye
4 tane izmarit balığı

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
Bu ne yav minnoş m3nu olmuş afiyet olsun ;)

Yaa açıkçası sütlü kahve çok severim ama kalorisi çok geliyor ondan epeydir tüketmiyorumm
Kalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahve ;) hatta arada tarçında ekliyorum.. baya tok tutuyo beni.. kalorisi yüksek te değil cnm..

Kalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahve :KK66: hatta arada tarçında ekliyorum.. baya tok tutuyo beni.. kalorisi yüksek te değil cnm..
Ay seni yorumlarını nasıl ozlemisim:KK200:
Bu arada granul.kahve ne oluyo.sade nescafe oluyo mu mesela

Kalorisi çok derken.. ben yarım bardak süt üste su bi kupaya tamamlıyorum.. 1 tatlı kaşığı granül kahve :KK66: hatta arada tarçında ekliyorum.. baya tok tutuyo beni.. kalorisi yüksek te değil cnm..
Tarçınlı kahve gerçekten tok tutuyor onu akşam yemeğinden önce için diyorlar bir ara çok yapardım da bıraktım. Ben kahveyi yarım sütle bir türlü sevemedim ya full süt olacak ya da direk sade. Su ile süt karışınca içemiyoeum full sütlü olunca da 80 90 kcal oluyor onun yerine ceviz yiyim daha iyi diyorum :D :D

Tarçınlı kahve gerçekten tok tutuyor onu akşam yemeğinden önce için diyorlar bir ara çok yapardım da bıraktım. Ben kahveyi yarım sütle bir türlü sevemedim ya full süt olacak ya da direk sade. Su ile süt karışınca içemiyoeum full sütlü olunca da 80 90 kcal oluyor onun yerine ceviz yiyim daha iyi diyorum :KK70: :KK70:
Yaa hiç kalorisiz değil tabi ama başka şeylere saldırmaktansa ;)

Back