- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Kız azcık yesin ya..Hayır sakın yeme. Noooo. Yeme. İllaki alternatifi birley vardır daha sağlıklı doyabileceğin yeme. Acıktırcak seni sonra hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız azcık yesin ya..Hayır sakın yeme. Noooo. Yeme. İllaki alternatifi birley vardır daha sağlıklı doyabileceğin yeme. Acıktırcak seni sonra hemen.
Hayır sakın yeme. Noooo. Yeme. İllaki alternatifi birley vardır daha sağlıklı doyabileceğin yeme. Acıktırcak seni sonra hemen.
DimiiKız azcık yesin ya..
hayır ya ne faydası var kumpirin söyler misinKız azcık yesin ya..
Canım çorba ve bool salata yersin. salata seçenekleri var demiştin. Böylece akşam öğününde de yer doyarsın. öğün atlamak çok kötü çok zararlıKız başka bişi yok menüde çorba war birde.
Bugün ki menü bu imiş ben ne edeyim
Akşam yemek yemem
bizimki de klimadan buz buzziş yerinin içi buzzz üşüdüm soba açtım
Taaamm yaaa bi çatal alırım oda bir yerlerim şişmesin diyehayır ya ne faydası var kumpirin söyler misin
Canım çorba ve bool salata yersin. salata seçenekleri var demiştin. Böylece akşam öğününde de yer doyarsın. öğün atlamak çok kötü çok zararlı
Bizimde aynı şekilde klimadan...bizimki de klimadan buz buzz
öyle olur 1 çatal söz verTaaamm yaaa bi çatal alırım oda bir yerlerim şişmesin diye
Bizimde aynı şekilde klimadan...
Harika ♡♡ senin adina cok cok sevindim.. o tartida gördüğün rakamlari görmeyi veeee senin gibi guzel beslenmeyi bende istiyorumDunku menum ve spor tablom
Sabah
Kayisi cayi
Bir tane hurma
2 tane gun kurusu ve kuru erik yedim
Ogle
2 pet sise su
× bir fincan kahve
Aksam
Firinda kirmizi+yesil biber + domates
Yogurt
Bir dilim ekmek
Gece
Kahve
Cay
2 pet sise su
Spor
Warmup
Kickboxing
Karin egzersizleri
Kol egzersizleri yaptim
Yuruyus yapamadim
Yediklerim midemi bozdu =) midemin bozulmasina o kadar cok seviniyorum ki yillarca sindirim problemi yasadigim icin surekli ilac kullandim.
Doktorum artik ilac icmemem gerektigini spor ve agir yiyeceklerden durmami soylemisti..
Cok sukur Allahima
Lavaboya tam 4 kere ciktim !
Az once tartildim ve 54 .6 'yi gordum saka gibi inanamiyorum ♡
Bana su icmeyi unutturmayan @MiuLego 'ya cok tesekkur ederim
Dedigin gibi siseleri yanimdan ayirmadim dun ve sonuc harika ♡ sindirim acisindan soyluyorum, cunku ben yeri geliyor gunlerce cikamiyordum lavaboya..
Gercekten cok tesekkur ederim ♡
Gune yeni basladim..
Ac karni tartildim
Bir pet sise su ictim..
Simdide kahve iciyorum ♡
Gununuz guzel gecsin ♡
Kahvem bittikten sonra kahvalti yapacagim..
Harika ♡♡ senin adina cok cok sevindim.. o tartida gördüğün rakamlari görmeyi veeee senin gibi guzel beslenmeyi bende istiyorum
Ama hocam ben dun calismistim yaHuy Meselesi margacımmmmmm gel canım koş.bundan sonra sporlarını beni etiketleyerek söyle de seni spor puan tablosuna ekleyeyim ben. Sen spor yapıyorsun ama bildirim yapmıyosun kaynıyor sporlar. Spor puanın sıfır halbuki değil yapıyosun
Bu tepsidekileri tek basina sen mi yiyorsun kiz =(Eki Görüntüle 2034159 kizlar yine zayiflayamamisim bi ben tartida eksilmemis oluyim bide acliktan oluyom ya.
Oooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa
Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller
Miu sensin şişko annem margamı da almışsınız Huy Meselesi
tevafuk ve hippo gördüm inci de varmış ...
Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar
Harikasın bebeğimmmDunku menum ve spor tablom
Sabah
Kayisi cayi
Bir tane hurma
2 tane gun kurusu ve kuru erik yedim
Ogle
2 pet sise su
× bir fincan kahve
Aksam
Firinda kirmizi+yesil biber + domates
Yogurt
Bir dilim ekmek
Gece
Kahve
Cay
2 pet sise su
Spor
Warmup
Kickboxing
Karin egzersizleri
Kol egzersizleri yaptim
Yuruyus yapamadim
Yediklerim midemi bozdu =) midemin bozulmasina o kadar cok seviniyorum ki yillarca sindirim problemi yasadigim icin surekli ilac kullandim.
Doktorum artik ilac icmemem gerektigini spor ve agir yiyeceklerden durmami soylemisti..
Cok sukur Allahima
Lavaboya tam 4 kere ciktim !
Az once tartildim ve 54 .6 'yi gordum saka gibi inanamiyorum ♡
Bana su icmeyi unutturmayan @MiuLego 'ya cok tesekkur ederim
Dedigin gibi siseleri yanimdan ayirmadim dun ve sonuc harika ♡ sindirim acisindan soyluyorum, cunku ben yeri geliyor gunlerce cikamiyordum lavaboya..
Gercekten cok tesekkur ederim ♡
Gune yeni basladim..
Ac karni tartildim
Bir pet sise su ictim..
Simdide kahve iciyorum ♡
Gununuz guzel gecsin ♡
Kahvem bittikten sonra kahvalti yapacagim..
Sagol kuzusumm ♡Harikasın bebeğimmm
İyice acıdan cır cırr olucanKahvalti
Yarim salatalik
Yarim domates
2 adet biber
7 adet zeytin
Bir dilim salam
Bir hurma
1 diljm ekmek
Bir bardak su
Domateslerin uzerine pul biber doktum
Baya bi doktum hemde :)
Çok güzel cnm.. akşam toplu menüde yaz.. insan görünce vayy be ne yemişim diyo az bile olsa.. yazıyla çok oluyo :))Kahvalti
Yarim salatalik
Yarim domates
2 adet biber
7 adet zeytin
Bir dilim salam
Bir hurma
1 diljm ekmek
Bir bardak su
Domateslerin uzerine pul biber doktum
Baya bi doktum hemde :)