- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Sair burada aabb uyak düzenini kullanmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sair burada aabb uyak düzenini kullanmıştır
hahahaha çakal çukal işlere benim kafam basmazbu hafta özellikle izinli oldum senin ödemin falan gitsin de haftaya adaletli yarisalim diye
evet her gün yap ki arada kaynamasın spor listesini günlük güncelliyoruz :)Her akşam yapmalıyım bunu
Gel canım hoş geldin. Kendini bize bi tanıtır mısın? bir de 1. sayfa kurallarımızı okuyabilirsen uyar dediğinde bzimle olursunMerhaba benide alır misiniz aranıza hanımlar
bak hele bak bak bak
boşuna mı hunharca yedim ben hep bunlar için hahahahHelal kız sana listede en çok kilo vermiş insan gibi görünecek sanki bilmiyoz
hiç güzel bir şiir değil duygusu karşı tarafa geçmiyor şair burada beceriksizSair burada aabb uyak düzenini kullanmıştır
hiç güzel bir şiir değil duygusu karşı tarafa geçmiyor şair burada beceriksiz
Merhaba canımhahahaha çakal çukal işlere benim kafam basmaz
evet her gün yap ki arada kaynamasın spor listesini günlük güncelliyoruz :)
Gel canım hoş geldin. Kendini bize bi tanıtır mısın? bir de 1. sayfa kurallarımızı okuyabilirsen uyar dediğinde bzimle olursun
bak hele bak bak bak
boşuna mı hunharca yedim ben hep bunlar için hahahah
Tamamdır. Booooll paylaşım sohbet muhabbet ve hergün menü paylaşımı :) tartı günlerini asla kaçırmıyoruz pazartesi ve cuma günleri 11 e kadar kilomuzu bildiriyoruz.Merhaba canım
Ilk sayfayi okudum tamamdir benim için.
165 boyundayim 30 yaşındayim Evli iki çocugüm var.
64.2 kg
tatlı mısın sen ya
ellerine sağlık süper olmuş kıskanmasın kimseSair burada aabb uyak düzenini kullanmıştır
Evet senin tatlınımtatlı mısın sen ya
ayak seslerin fark edeiliyor tabiGünaydın. . Farketmişsinizdir ben geldim :))) güzel bi eksi ile uyanmak gibisi yok.. O kadar mutluyum ki ekmek bile yemedim..
ellerine sağlık süper olmuş kıskanmasın kimse
Evet senin tatlınım
Bu aralar çok yoğun ve yorgunum.. onunda etkisi olabilir. .ayak seslerin fark edeiliyor tabi
Hoşgeldinnnn eriyip gidiyor musun noluyo hippo ay maşallahhhhhekmek yenmemiş Allaaaaah
Ye cnm afiyet olsun.. içine faydali şeyler koy.... zeytin, mor turp falan. . Akşamı hafif geçirirsin..Kızlar öğle yemeğinde kumpir varmışşş
Bizim şirkette yemekhane de çıkan yemek bu, ahçı koyuyor içine.Ye cnm afiyet olsun.. içine faydali şeyler koy.... zeytin, mor turp falan. . Akşamı hafif geçirirsin..
Yiyince haber ver bari bakalım..Bizim şirkette yemekhane de çıkan yemek bu, ahçı koyuyor içine.
Seçme şansımız var mı bilemedim
Tamam çok severimm vicdansızıYiyince haber ver bari bakalım..
Hayır sakın yeme. Noooo. Yeme. İllaki alternatifi birley vardır daha sağlıklı doyabileceğin yeme. Acıktırcak seni sonra hemen.Bizim şirkette yemekhane de çıkan yemek bu, ahçı koyuyor içine.
Seçme şansımız var mı bilemedim
Tamam çok severimm vicdansızı