• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kılzaaarrrrrrrrrrr

Lütfen bugün herkes spor yapsın ve puan hesaplamasını yapsın. Tabloya da eklesin akşamları. Tabloya ekleme yapamayacak olursa menüsünün altına sporunu yazarken beni etiketlesin sakın unutmasın ben eklerim. İlk sayfaya bir bakın. Ne kadar çok spor puanı olmayan var :( Yakışmıyor bize :(

Kılzaaarrrrrrrrrrr

Lütfen bugün herkes spor yapsın ve puan hesaplamasını yapsın. Tabloya da eklesin akşamları. Tabloya ekleme yapamayacak olursa menüsünün altına sporunu yazarken beni etiketlesin sakın unutmasın ben eklerim. İlk sayfaya bir bakın. Ne kadar çok spor puanı olmayan var :KK43: Yakışmıyor bize :KK43:
Canım ben dün akşam 60 adet 3 set mekik çekmiştim.
Bunu yazabilirsin.
Ben sabahları bu şekilde söylesem olur mu?

:spor:****15 Ağustos Salı Spor Listesi****:spor:

1. Miu
80 dk yürüyüş (160 puan)
25 dk koşu (100 puan)
90 biceps (18 puan)
90 triceps (18 puan)
TOPLAM: 296 Puan

Hippotalamus:
30 dk leslie: 60 puan

Sily:
Yürüyüş 60 dk (120 puan)
Kosu 15 dk (60 puan)
Zumba 15 dk (30 puan )
Mekik 10 tane (2 puan )
Ip atlama 100 tane ( 20 puan)
TOPLAM: 232 Puan

3. Tevafuk:zumba 30 dakika : 75 puan

4. My SouL: 60* 3 set mekik (36 Puan)

Kızlar altına isimleri sporları puanlarıyla beraber ekleyelim. Son liseden alıntı yaptığımıza emin olalım:KK19:

@Margarikotin margacımmmmmm gel canım koş.bundan sonra sporlarını beni etiketleyerek söyle de seni spor puan tablosuna ekleyeyim ben. Sen spor yapıyorsun ama bildirim yapmıyosun kaynıyor sporlar. Spor puanın sıfır :KK33:halbuki değil yapıyosun:KK73:

IMG_3384.jpg
ÇARŞAMBA FAYDALI BİLGİ GÜNÜ:kk77:

Kızlar sizin de varsa paylaşacabileceğiniz şeyler buyrunuz

İnciğğğğ inciğğğ
Yenecem seni inciğğğğ Kaçma dön sahalara
Yeeneeeceeeeem seni inciğğğğ

Al sana şiir:63:
Incimi yenemezsin
Ona canım diyemezsin
Inci benimdir benim.kalacak
59 larla buluşacak :halay:
inciakis inciakis :KK60: