- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
Nasıl bir eksiymiş oGüna harika bir eksi ile uyandığımı söylemiş miyidimmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir eksiymiş oGüna harika bir eksi ile uyandığımı söylemiş miyidimmmmmmmmmmmmmmmm
harikaaaaaaaaaaaaaaaa cuma sürprizi yapıcam kilo bildirimindeeeeeNasıl bir eksiymiş o
Canım ben dün akşam 60 adet 3 set mekik çekmiştim.Kılzaaarrrrrrrrrrr
Lütfen bugün herkes spor yapsın ve puan hesaplamasını yapsın. Tabloya da eklesin akşamları. Tabloya ekleme yapamayacak olursa menüsünün altına sporunu yazarken beni etiketlesin sakın unutmasın ben eklerim. İlk sayfaya bir bakın. Ne kadar çok spor puanı olmayan var Yakışmıyor bize
olur canım beni etiketle gözden kaçmasın 11 e kadar yaparsan eklerim :) toplamı mı 60 adet mekiğin?Canım ben dün akşam 60 adet 3 set mekik çekmiştim.
Bunu yazabilirsin.
Ben sabahları bu şekilde söylesem olur mu?
60+60+60=180 adet mekik canım.olur canım beni etiketle gözden kaçmasın 11 e kadar yaparsan eklerim :) toplamı mı 60 adet mekiğin?
ooo tamam harikaaa60+60+60=180 adet mekik canım.
3 set yani.
Mekik çekme aleti var benim ewde.
sitem edecektim bana şiir yok diye sonra sana kıyamadım tatlı hemşom
İnciğğğğ inciğğğsitem edecektim bana şiir yok diye sonra sana kıyamadım tatlı hemşom
bu hafta özellikle izinli oldum senin ödemin falan gitsin de haftaya adaletli yarisalim diyeİnciğğğğ inciğğğ
Yenecem seni inciğğğğğ
Kaçma dön sahalara
Yeeneeeceeeeem seni inciğğğğ
Al sana şiir
Her akşam yapmalıyım bunuEkledim kuzum My SouL
Incimi yenemezsinİnciğğğğ inciğğğ
Yenecem seni inciğğğğ Kaçma dön sahalara
Yeeneeeceeeeem seni inciğğğğ
Al sana şiir
Helal kız sana listede en çok kilo vermiş insan gibi görünecek sanki bilmiyozbu hafta özellikle izinli oldum senin ödemin falan gitsin de haftaya adaletli yarisalim diye