- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Valla canım tabiki sadece o değil ama verdiğim kiloları hep yağdan verdim onun da illaki katkısı var onun dışında cısslardan uzak durup sağlıklı besl3ndimKızlar ciddi misiniz siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım tabiki sadece o değil ama verdiğim kiloları hep yağdan verdim onun da illaki katkısı var onun dışında cısslardan uzak durup sağlıklı besl3ndimKızlar ciddi misiniz siz
Kızlar ciddi misiniz siz
Supersin valla ♡Valla canım tabiki sadece o değil ama verdiğim kiloları hep yağdan verdim onun da illaki katkısı var onun dışında cısslardan uzak durup sağlıklı besl3ndim
Ellerine sağlık cnm. Adres alim geliyorum. Bende ramazanda yaptım. Hatta ramazan sofralarındaa masamdaydı.. fırında kabak Mücver. . Aynı börek gibiydi tadı. .Ben yapayim kendi ellerimle, buyir geel
Ben sıkıyorum canim..Ellerine sağlık aldım tarifi. ben bu konuyu hatırlıyorum hatta baktım beğenmişim onc3den hemen d3neyecem kabaklisini kabakları rendeleyince suyunu sıkayım mi
Ellerine sağlık cnm. Adres alim geliyorum. Bende ramazanda yaptım. Hatta ramazan sofralarındaa masamdaydı.. fırında kabak Mücver. . Aynı börek gibiydi tadı. .
Ellerine sağlık cnm. Adres alim geliyorum. Bende ramazanda yaptım. Hatta ramazan sofralarındaa masamdaydı.. fırında kabak Mücver. . Aynı börek gibiydi tadı. .
Ben özel diyet yemeği yapmıyorum pek cnm.. Çünkü hayatıma uyarlamam lazım.. malum 2 çocuk, eş, aöf derken bu sene çok yoğun geçti.. ama eşim gelmediği günler yeşil mercimek yemeği yaptım. Mesela patlıcan kebabı. . Bi patlıcan 3 köfte. . Ne kalorisi olacak. . Üstelik lezzetli.. mesela sac kavurma. . Sebze yemekler zaten severim. Akşam yemeği yapıp yanına ekmek, pilav yemiyorum. Fırında izmir köfte yapıyorum. 4 köfte 2 dilim patatesini yiyoruz. Yanına salata.. bazı günler tabi özel bişeyler yapıyorum ama ev halkına uyarlıyorum. 1 fincan beyaz pilav yapıyorum bana kalmasın diye :)) böyle şeyler işte..Ben kabaklisini ve havuclusunu denedim =)
Sizlerinde onerecegi diyetlik yemekler varsa tarif verin kizlar fikir olur bizlere
Ayy bende heyecanlıyım.. önceden bebeği uyutup ders çalışıyordum şimdi spor yapıyorum :)) bari sınavlar başlayana kadar 7leri görsem süper olacak :))Ders calismayi cok ozledim biliyor musun ♡
Ben geçen gün suyun içine tarçın kabuğu ve limon atmıştım.Gercekten, siskinlik miskinlik kalmiyor..
Zaten soyle soyleyeyim
Ben bu sekilde suyu tuketiyorum..
Vucudundan gidenlere sahit oluyorsun emin olabilirsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyy güzel haberlere gel heleeee. Ben de tartıda çoook güzel eksi gördüm marga.Dunku menum ve spor tablom
Sabah
Kayisi cayi
Bir tane hurma
2 tane gun kurusu ve kuru erik yedim
Ogle
2 pet sise su
× bir fincan kahve
Aksam
Firinda kirmizi+yesil biber + domates
Yogurt
Bir dilim ekmek
Gece
Kahve
Cay
2 pet sise su
Spor
Warmup
Kickboxing
Karin egzersizleri
Kol egzersizleri yaptim
Yuruyus yapamadim
Yediklerim midemi bozdu =) midemin bozulmasina o kadar cok seviniyorum ki yillarca sindirim problemi yasadigim icin surekli ilac kullandim.
Doktorum artik ilac icmemem gerektigini spor ve agir yiyeceklerden durmami soylemisti..
Cok sukur Allahima
Lavaboya tam 4 kere ciktim !
Az once tartildim ve 54 .6 'yi gordum saka gibi inanamiyorum ♡
Bana su icmeyi unutturmayan @MiuLego 'ya cok tesekkur ederim
Dedigin gibi siseleri yanimdan ayirmadim dun ve sonuc harika ♡ sindirim acisindan soyluyorum, cunku ben yeri geliyor gunlerce cikamiyordum lavaboya..
Gercekten cok tesekkur ederim ♡
Gune yeni basladim..
Ac karni tartildim
Bir pet sise su ictim..
Simdide kahve iciyorum ♡
Gununuz guzel gecsin ♡
Kahvem bittikten sonra kahvalti yapacagim..
İyi ki geldin ne güzel oldu biz bence de yaşlılıkta da burada oluruz daha kilo koruma yapıcaz manken gibi olunca ben de dün kol çalıştım marga öldüm öldüm bugün de karın ve kol inşallah bir de jillian yapıcam artsın kas oranımız ulaaaanCanim benim insallah ♡ hic pes etmeyelim
Ben 58 lerde baslamistim spora ve diyete
Bir ay olmadi daha dusun..
Bu sayfayi gorunce buraya katilmak istedim
Sanirim omur boyu bu sayfada kalabiliri.
Disiplinli bir margaya donusturdu beni bu sayfa..
Yedigimi ictigimi not eder olsum artik ♡
Diyet ve spor birlikte harika oluyor
Kol ve karnimdan kilo alan biriyim ben
Sporla karnimida duzlestirdim
Kollarimida incelttim
Hala devam ediyorum tam anlamıyla sımsıkı olsunlar diyeeee ♡
kız gördüm sporunu ama adet ya da süre yazmıyor ki yoksa hesaplayıp puanını tabloya eklicem ama böyle hesaplayamıyorumAma hocam ben dun calismistim ya
Gec yazarim ama sporumu kesinlikle bi sakatlik olmasdigi surece her zaman yaparim ♡
aaaaaaaaaaaaaaaaa bahsettiğim sağlam kahvaltı işte harikasınKahvalti
Yarim salatalik
Yarim domates
2 adet biber
7 adet zeytin
Bir dilim salam
Bir hurma
1 diljm ekmek
Bir bardak su
Domateslerin uzerine pul biber doktum
Baya bi doktum hemde :)
çok duygulandım ay bu ne köşeme çekilip ağlıcammmmmmmmmmmmmHuy Meselesi ..
Margam yazdıklarını okurken öyle mutlu oldum ki.. demekk gerçekten birbirimiz motive edebiliyoruz. . Demekki biz ni takımız.. @MiuLego cnm çok teşekkür ederim cnm.
Yeniden burda buluştuğumız için çok mutluyum. ALLAH ayırmasın ♡♡♡
Allah menünün güzelliğine bak beeeeeToplu menu yaziyorum
Aksama ne yiyecegimede karar vardim
Salata yiyecegim bol lemoooon ve sirkeli..
harika gün başlangıcı balım. Akşam yemeği önerim deeeeeeeeeeeee: yoğurtlu cevizli pul biberli semiz otu salatasıKızlar sabah maydanoz kurumu ictim
Üzerine 2 yumurtalı peynirli 1.5 tam tahılli kahvaltımı yaptım
Arada soda ictim parka gitmiştik ablamlar dondurma yedi ben yemedim :)
Aksama planım ne olsa bilemiyorum
Kabak ve yoğurt aslında ama hiç canım istemiyor
ne beceriklisiniz siz yaaaBuyu canim kendi ellerimle yaptim
Ben begenmistim tabi herkes begenecek diye bir sey yok sen kabakli seversen kabakli yapabilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-toplari-sana-margarin-sponsorlugunda.965105/
ben de gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBen yapayim kendi ellerimle, buyir geel
kız yok öğle arasındaydım kahvecideydim. Americano mu içtim geldim cıs cos yemedim içmedim@MiuLego kuzum, nerdesin sporda misin ?
az kaldı 7 lere ne kaldı beAyy bende heyecanlıyım.. önceden bebeği uyutup ders çalışıyordum şimdi spor yapıyorum :)) bari sınavlar başlayana kadar 7leri görsem süper olacak :))
kız dik bi kerede kafana bişey olmaz. Bu arada maydonoz-soda-limon çok ödem attırıyor. Kiraz sapı çayı efsane. bunnları öneririm.Ben geçen gün suyun içine tarçın kabuğu ve limon atmıştım.
İçemedim tadı tuhaf geldi.
Bunu inşallah içebilirim
Ohh ohhh gitsin ödemler, kiraz sapını da ilk kez duydum haaayyyyyyyyyyyyyyyyy güzel haberlere gel heleeee. Ben de tartıda çoook güzel eksi gördüm marga.
Menün güzel ama bence kahvaltıyı daha sağlam yapıp hurma kayısı vs ara öğün olarak yiyip akşamı da böyle hafif atlatabilirsin çünkü spor da yapıyorsun kas kaybı olmasın. Sporunun maşallahı var bebeğim manken mi olcaz biz nolduk böyle ya
Su ne kadar önemli değil mi ben de 1.5 lt su içtim şimdiye kadar 4 tane şişe de masamda dibimde hazır olda bekliyor hepsini içiceeeemmmm, seninkiler de yanıbaşında mı minnoş sularr? çok sevindim wc sorunu çözmene
Aynı sorun 2 gündür ablamda da varmış dün söyledi ona da el atıyorum şimdi yarına cırcır ederim onu da hahhahahaha.
Daha yarına da eksi görcez ohhhh
İyi ki geldin ne güzel oldu biz bence de yaşlılıkta da burada oluruz daha kilo koruma yapıcaz manken gibi olunca ben de dün kol çalıştım marga öldüm öldüm bugün de karın ve kol inşallah bir de jillian yapıcam artsın kas oranımız ulaaaan
kız gördüm sporunu ama adet ya da süre yazmıyor ki yoksa hesaplayıp puanını tabloya eklicem ama böyle hesaplayamıyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaa bahsettiğim sağlam kahvaltı işte harikasın
çok duygulandım ay bu ne köşeme çekilip ağlıcammmmmmmmmmmmm
Hepiniz benim bebeklerimsiniz iyi ki varsınız
Allah menünün güzelliğine bak beeeee
harika gün başlangıcı balım. Akşam yemeği önerim deeeeeeeeeeeee: yoğurtlu cevizli pul biberli semiz otu salatası
ne beceriklisiniz siz yaaa
ben de gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız yok öğle arasındaydım kahvecideydim. Americano mu içtim geldim cıs cos yemedim içmedim
az kaldı 7 lere ne kaldı be
kız dik bi kerede kafana bişey olmaz. Bu arada maydonoz-soda-limon çok ödem attırıyor. Kiraz sapı çayı efsane. bunnları öneririm.
wc ye çıkarıp duruyor ay. Demişken gideyim de sonu kaldıydı bitiyodu demleyip içeyim. Yenisini alcam sonra.Ohh ohhh gitsin ödemler, kiraz sapını da ilk kez duydum haa
Yanlız yemediklerinden çiğ köfte traliçeeeee olayyyy diyorummmmmmKızlar bugün yemekhane coşmuş. Hayır dediklerim:
Pirinç Pilavı
Sıcacık milföy börek
Spagetti
Pirinçli biber dolma
trileçe
yoğurtlu makarna salatası
çiğ köfte
Yediklerim:
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar+zeytinyağlı soğuk taze fasulye (ikisi 1 tabak ederdi)
yeşil mercimekli salata ve yoğurt
1 dilim karpuz
HADİ BENİMLE GURUR DUYUN HADİ HARİKASIN MİU HELAL LAN BRAVO SANA BU NASIL İRADE vs vs hadiii
Aktardan mı alıyosun onu ve tadı güzel mi?wc ye çıkarıp duruyor ay. Demişken gideyim de sonu kaldıydı bitiyodu demleyip içeyim. Yenisini alcam sonra.
Sen busun iste maşallah canım benimKızlar bugün yemekhane coşmuş. Hayır dediklerim:
Pirinç Pilavı
Sıcacık milföy börek
Spagetti
Pirinçli biber dolma
trileçe
yoğurtlu makarna salatası
çiğ köfte
Yediklerim:
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar+zeytinyağlı soğuk taze fasulye (ikisi 1 tabak ederdi)
yeşil mercimekli salata ve yoğurt
1 dilim karpuz
HADİ BENİMLE GURUR DUYUN HADİ HARİKASIN MİU HELAL LAN BRAVO SANA BU NASIL İRADE vs vs hadiii
Az once tartildim ve 54 .6 'yi gordum saka gibi inanamiyorum ♡