• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Güzel menüler görüyorum cuma gelmek uzereyken:KK200:
Ben de size ac kalma menusu vereyim mi :KK70:

Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi

Ara 16.00
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Aksam 18.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem

Bi ara yesil cay da ictim

Su 3 e yaklasti

Menu bildirimi yapiyorum bnde:(
Sabah bir kase domates corbasi 3 adet burgu peynir
Araogun pazarda zeytin tattim 3 tane bir bardak ayran
Ara kucuk bir muzun yarisi
Aksam 75 gr seklindeki nodle makarna yagsz
Dukan birasi yaptim onu iciyorum suda 3 litre olmak uzere
Yaklasik 2 saatte yurudum
Bugun esim yok duzgun bi yemek yapamadm kendime nodle makarnayla gecistirdim yaklasik bir kase 75 gramdi kalorisi 330 yazio ustunde ama icindeki yagi katmadim

Ben menümü paylaşayım kızlar. Akşamları giremiyorum buraya çünkü.

Sabah: 09.00
Çavdar ekmeği ile sandviç (peynir,salatalık,kıvırcık,domates)
Eki Görüntüle 2067805

Öğlen; 12.30
Tarhana çorba yarım kase
2 yemek kaşığı italyan makarna (küçük parsiyon)
Salata

Akşam;19.00
Ispanak (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
1 yemek tabağı dolusu kadar salata (roka,peynir,kıvırcık,salatalık,havuç)

Bugün 2 lt su içtim.

Akşam 1 saat yürüyüş yapacağım.
Güzel canım afiyet olsun

Güzel menüler görüyorum cuma gelmek uzereyken:KK200:
Ben de size ac kalma menusu vereyim mi :KK70:

Sabah 11.30
Kapya biber beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi

Ara 16.00
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Aksam 18.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem

Bi ara yesil cay da ictim

Su 3 e yaklasti
Nasıl hissediyorsun açlık durumu nasıl canım

Kızlar yarın 2 adet sınavım var arkadaşımın da doğumgününe gitmek zorunda kaldım spor filan yok adamakıllı :KK43:

60 dakika yürüyüş
40 dambıl ile kol
10 triceps dips
20 dağ tırmanışı
10 duvar şınavı
10 şınav
10 Mekik
20 bisiklet hareketi
35 saniye plank

Sabah
1 elma
1 yumurta ile Lorlu biberli omlet
20 gr tbe
Yarım salatalık
31 gr peynir
4 bardak çay

Öğle
2 galeta
Yarım ceviz
5 fındık
1 kuru kayısı
4de 1 kuru incir
Nescafe

Ara
Kuru üzüm
Nescafe

Akşam
3 yk barbunya
Karnabahar salatası

Ara
Filtre kahve

Alınan 890
Yakılan 250 küsür

Bukadar guzel listelerin ve azimle yapilmis sporlarin altina utanc verici birsey yazmak istemezdm ama saklamak istemedim sizden :110: az once basim doner gbi oldu 4 tane tuzu yok denecek kadar az zeytin yedim ozurdilerim o_O

Kızlar yarın 2 adet sınavım var arkadaşımın da doğumgününe gitmek zorunda kaldım spor filan yok adamakıllı :KK43:

60 dakika yürüyüş
40 dambıl ile kol
10 triceps dips
20 dağ tırmanışı
10 duvar şınavı
10 şınav
10 Mekik
20 bisiklet hareketi
35 saniye plank

Sabah
1 elma
1 yumurta ile Lorlu biberli omlet
20 gr tbe
Yarım salatalık
31 gr peynir
4 bardak çay

Öğle
2 galeta
Yarım ceviz
5 fındık
1 kuru kayısı
4de 1 kuru incir
Nescafe

Ara
Kuru üzüm
Nescafe

Akşam
3 yk barbunya
Karnabahar salatası

Ara
Filtre kahve

Alınan 890
Yakılan 250 küsür
Daha ne olsun, sınavlarda başarılar ;)

Bukadar guzel listelerin ve azimle yapilmis sporlarin altina utanc verici birsey yazmak istemezdm ama saklamak istemedim sizden :110: az once basim doner gbi oldu 4 tane tuzu yok denecek kadar az zeytin yedim ozurdilerim o_O
Ayyy yazının devamında daha tehlikeli birşey gelecek sandım uyyyy kalbim çarptı neyse bununla geçmiş olsun zararlı birşey yememişsin alışacaksın

Aslanımmmm beee heheyyyt döktürmüşsün
Valla sabah ben tartiya degil de o benim kafama çıktı sanki.Hatta tepeme tepeme vurdu.İnşallah bugünkü eksi yarina gider de cunaya hevesim olur.
Ayyy yazının devamında daha tehlikeli birşey gelecek sandım uyyyy kalbim çarptı neyse bununla geçmiş olsun zararlı birşey yememişsin alışacaksın
Valla ben de öyle sandim.Yemesen iyiydi tabi ama bu kadar korkma basin donmus hem sebebin var Y Yesilelma90

Bende bi anda yuklenmek istemiyorum kendime yavas yavas diyorum cok yuklenince cabuk vazgeciyorum gecede hep ayakta oluyorum ben uyku sersemi biseylere saldirir yerim diye zeytinle gecistirdim kendimi:)

Valla sabah ben tartiya degil de o benim kafama çıktı sanki.Hatta tepeme tepeme vurdu.İnşallah bugünkü eksi yarina gider de cunaya hevesim olur.

Valla ben de öyle sandim.Yemesen iyiydi tabi ama bu kadar korkma basin donmus hem sebebin var Y Yesilelma90
Evet dondu cok yoruldm cunku esim evde olmadimi yeme duzenim hic olmuyor bisiler pisirip yiyemiyorum ama itiraf edeym esimin nobetci oldugu zamanlar ben hep disaridan yemek soylerdim bugun tuhafima gitti :) bu bile basari sayilir benim icin yavas yavas daha cok uyucam kurallara soz veriyorum size :)

:spor:15 Kasim Spor Çarşamba Listesi:spor:

1.matematik61:
500 bolgesel=100 puan
45 dk leslie=190 puan
300 ip=60puan
32 dk hiit vardio=160 puan
Toplam=410 puan

2.sem35
600 ip:120
500 bolgesel :100
Toplam :220
Kızlar maşallah size harikasınız çok kıskandım vaktim olsa hemen şimdi spor yapıcam :D

Kizlad bugun basima gelen biseyi anlatmak istiyorum pazara gittim istiridye mantari alicaktm ama ilk kez aliyorum adam sen sec ben tartarim dedi ilk kez alicam hangisi guzel olur bilmyrm dedm geldi secti tartti tarifinide vereyim dedi peki dedm anlatti bi guzel icine tavuk gogsude koysam olurmu dedim olur ama koyma dedi neden dedm bu zaten bilmem kac kalori tavuguda koyarsan iyice kalorili olur iyice sismanlatir dedi sinirden gulmeye basladim ben o ara :skandal:sanki tum dunya benim minnos gobegime karsi:KK57:

Back
X