Tartıda her zaman sabah tuvalete gidip tartıldığın kilonu baz al canım yani dün sabah tuvalete gidip tartıldığın kiloyla bu sabah tuvalete gidip tartıldığın kiloyu kıyaslaGunaydin bayanlar azonce dayanamadm meraktan tartildm bide ne goreyim 200 gr fazla ciktimneden boyle olduki acaba.cuma gunude eksilmezsem tartida ayran detoksu yapicm 2 gun.kahvaltimi yapip pazara gidicem birazdan yuruyus olur banada hem
Sağol canım benim ...Afiyet olsun o zaman kahve severe iyi bisey
Kızz dene bi kerem ne olcakkBen türk kahvesi içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağını duymuştum metabolizmayı hızlandırıyormuş, bende kahveciyim çok severim içine yağ girince bilemedimm
Ayranı 2 hafta önce yaptım ayda 1 yapın diyorlar aman aman işe yaramadı. Az önce takımımda arkadaşın dediği gibi ödem yoksa Detox ne yapsın :)Buralardan öğrendiğim ayran detoksu var ama ben denemedim birde şu meşhur vicdan çorbası ama onun tadını benden başka kimse sevmedi galiba onu denedim 2 gün mucize yaratmadı yine detoks yapmak istesem ayranı yaparım
Ya haftasonu bir anda artı 1e kadar çıktım onları anca attım düne kadar bugün sabit bakalım cumaya bir mucize istiyorumArada böyle durabilir gectigimiz gunlerde sabit degilsen bi gunluk sabit cikti diye detoks yapma normal devam et derim ben.Yarin da sabit cikarsan o zaman yarin yaparsin
BendeeeeeeeeAyranı 2 hafta önce yaptım ayda 1 yapın diyorlar aman aman işe yaramadı. Az önce takımımda arkadaşın dediği gibi ödem yoksa Detox ne yapsın :)
Ya haftasonu bir anda artı 1e kadar çıktım onları anca attım düne kadar bugün sabit bakalım cumaya bir mucize istiyorum
Takımındaki arkadaş doğru dimişşşAyranı 2 hafta önce yaptım ayda 1 yapın diyorlar aman aman işe yaramadı. Az önce takımımda arkadaşın dediği gibi ödem yoksa Detox ne yapsın :)
Ya haftasonu bir anda artı 1e kadar çıktım onları anca attım düne kadar bugün sabit bakalım cumaya bir mucize istiyorum
S health programı var samsungun o yüklü telefona :)B bilinmeyenkullanici sen harcanan ve alınan kaloriyi Hangi programla hesaplıyorsunuz canım
Benim bu hafta iyi gidiyo duraklarsam birdaha ayranı denicem çokta severim zatenKızlar tereyağlı tarçınlı kahve uygun Karatay a içebilirsiniz
Ayran detoksu güzel işe yarıyor 1.5 gitmişti benden tavsiye ediyorum
Canım wc çıkamamak çok etkiliyor merak etme düşecek yediklerin ortada kaçamak yok düzelecekBen bugun cok fena arti ciktim
Sabah biraz ciktim ama farketmedi dun aksam bogazimi tutamadim sabah hooop arti.Bugun yemek yok.sut icecemCanım wc çıkamamak çok etkiliyor merak etme düşecek yediklerin ortada kaçamak yok düzelecek
biz sana yerken aklından kaynanayı çıkartma demedik mi? Aman dikkat çokta güçten düşme amaSabah biraz ciktim ama farketmedi dun aksam bogazimi tutamadim sabah hooop arti.Bugun yemek yok.sut icecem
Sorma yaa nasıl çıktı o benim aklimdanbiz sana yerken aklından kaynanayı çıkartma demedik mi? Aman dikkat çokta güçten düşme ama
Selammmmmmmmm iyiyiz bakiyim sen nasılsınSelam nasılsınız bakalim
Bende iyiyim gittim hem yürüyüş yaptım hem balık aldım geldim hemde ip atlıyordum bir zamanlar ipim kaybolmus onu aldım geldimSelammmmmmmmm iyiyiz bakiyim sen nasılsın
Balik = eksiBende iyiyim gittim hem yürüyüş yaptım hem balık aldım geldim hemde ip atlıyordum bir zamanlar ipim kaybolmus onu aldım geldim
Fırına koymayı düşünüyorum bakalım inşallah eksi gelir hala aynı kilodayim bu aradaBalik = eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?