• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Fırına koymayı düşünüyorum bakalım inşallah eksi gelir hala aynı kilodayim bu arada
Getirir merak etme.Ben gecen hafta carsambaya kadar neredeyse hic verememistim persembe cuma patir patir gitti.
Bubhafta da dube kadar gidiyodu ama hooop bu sabah geri geldi:işsiz:

Ayyy mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz diye soracaktım ki sonra kalorisine baktım yok kalsın yemem daha iyi bune beee 1 tanesi 70 kalori diyo dümdük 1 taneyle duruyorsan ye de ben hiç yemem daha iyi :63::63:

Benim bu hafta iyi gidiyo duraklarsam birdaha ayranı denicem çokta severim zaten :KK66: :KK70: kahve konusunda hala endişeliyim :kusmuk: ama onuda içicem bi gün sen nasıl oldun canım birdaha kusmadın dimi :KK200:
Yok kuzum kusmadım dün yağı Farklı geldi sanırım o yüzden oldu akşamında birşey yiyesim gelmedi bugünde doğum günü partisi var çık kaçırmam inş

Ayyy mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz diye soracaktım ki sonra kalorisine baktım yok kalsın yemem daha iyi bune beee 1 tanesi 70 kalori diyo dümdük 1 taneyle duruyorsan ye de ben hiç yemem daha iyi :63::63:
Canim yiyebilirsin aslibda zararli degil. @MiuLego bana oglen olursa 3 4 tane olursa yiyebilirsin demisti.Tabi cuma tarti gunu oldugu icin çarşamba persembe degil de cuma cumartesi yenmesi tercih sebebi.

My SouL My SouL duyacak şiiiiiiişşşttt
Ahahahaha bak bugün neler yedim söyledim buna rağmen eksi gelmezse aticam kendimi balkondan sabah avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir koydum alıştırıp çıktım dışarı geldim başka bişey canım istemedi iş yaptım şimdi acıkır gibi oldum kabak aldiydim bir orta kabağı hafif kavurup yoğurtlu dereotlu salata yaptım onu yiyorum akşamda 7 gibi yemek yerim başkada bişey yemem artıkin

Ahahahaha bak bugün neler yedim söyledim buna rağmen eksi gelmezse aticam kendimi balkondan sabah avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir koydum alıştırıp çıktım dışarı geldim başka bişey canım istemedi iş yaptım şimdi acıkır gibi oldum kabak aldiydim bir orta kabağı hafif kavurup yoğurtlu dereotlu salata yaptım onu yiyorum akşamda 7 gibi yemek yerim başkada bişey yemem artıkin
:D :D

Bende içli köfte diyecektim haşlanmış ama yemicem karar verdim aticam çiğ çiğ dondurucuya cuma günü yerim inşallah iki tane oglen

Bebisimmmmm gel bende az önce senin pastaya baktiydim pek güzel olmuş yediymiydin sen ondan:bicak:
Evet evet hem de cumartesi :olamaz: cumartesi yedigim naneler tartıda beni tirmalar :ruh:

Ay bu arada teşekkür ederim canım valla pek güzel olmuştu :kk77:

Back
X