Ooo çok iyi ben de aç karna uyanınca sabah 1 bardak su 1 maden suyu hüplettimGünaydın kızlarrr ....
Ilık suyuna limon suyumu içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo çok iyi ben de aç karna uyanınca sabah 1 bardak su 1 maden suyu hüplettimGünaydın kızlarrr ....
Ilık suyuna limon suyumu içiyorum
ins. canim .. hic ekmek yemedim normalde haslasmis yumurtayi ekmeksiz yiyemezdim bende marula sarip yedimGünaydın canımmmmmm önceki yediklerinin ödemi vardır sakın cozutma o kahvaltı tepsisi harika hepsinden yeee ve booool su yarın görürsün eksi
miucum tatlım günaydın soda ödem yapıyor dediler ben azalttım günde en fazla 1 tane içiyorum artıkOoo çok iyi ben de aç karna uyanınca sabah 1 bardak su 1 maden suyu hüplettim
gunaydinlaaaar ☆:)günaydınnnnn bugün güzel bir gün olsun
Lİmon suyu iç kız daha iyi değil miOoo çok iyi ben de aç karna uyanınca sabah 1 bardak su 1 maden suyu hüplettim
gunaydinlaaaar ☆:)
Ben de öyle yapıyorum peynir zeytin yeşillikle yiyorum yoksa yiyemiyorum yumurtadan çok tiksiniyorum afiyet olsun kuzumins. canim .. hic ekmek yemedim normalde haslasmis yumurtayi ekmeksiz yiyemezdim bende marula sarip yedim
Günaydın balııımmmmmmmm incimgünaydınnnnn bugün güzel bir gün olsun
Aaaaaaailk kz duydum 1 i geçmeyeyim ben demiucum tatlım günaydın soda ödem yapıyor dediler ben azalttım günde en fazla 1 tane içiyorum artık
Uyanamadım kız. Yoksa soda limon maydonoz kürü yapıp içecektim aslında uyandım da aşağıda parkta fotodali minik mıyaklıyodu indim onu besledim sevdim kendime vakit kalmadıLİmon suyu iç kız daha iyi değil mi
saol canim ♡♡♡♡ ben uzun birsure guremeyebilirim teldeki netim bitti bitecek ewdekide bozuk koca yarin ewde kalirsa gider yaptrrBen de öyle yapıyorum peynir zeytin yeşillikle yiyorum yoksa yiyemiyorum yumurtadan çok tiksiniyorum afiyet olsun kuzum
Yaaaa bu çok tatlı ya, bende polıce köpeklere hastayım.Uyanamadım kız. Yoksa soda limon maydonoz kürü yapıp içecektim aslında uyandım da aşağıda parkta fotodali minik mıyaklıyodu indim onu besledim sevdim kendime vakit kalmadı
tühsaol canim ♡♡♡♡ ben uzun birsure guremeyebilirim teldeki netim bitti bitecek ewdekide bozuk koca yarin ewde kalirsa gider yaptrr
hahahaha aynen yavruyken hepsi inanılmaz tatlı. Çok masumlar ya hepsi benim olsa keşkeeeeYaaaa bu çok tatlı ya, bende polıce köpeklere hastayım.
Hele yawruları çok tatlı kucağımda sevdim sevdimm çok masum.
Ama büyüdüklerinde öyle değiller
tam canm kocadan baglanip yazarim :)tüh
cuma günü kilo bildirimi var unutma sakın. Kilo bildirimlerini asla aksatmıyoruz.
heheheh tamam kocalar bugünler için vartam canm kocadan baglanip yazarim :)