• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Hayirli aksamlar kizlar.oncelikle acliktan elleri titreyerek yaziyorum bu satirlari :olamaz:
Sabah biraz yagsiz domates sosu ve bir dilim ekmege labne surup birazda salatalik yedim form cayi ictim
Sonrasinda bir bardak soda limon yesilcay karisimi tukettim
10 mekik 15 ziplama :spor:10 squat 10 comelme hareketi yaptim sonrasinda 45 dakikalik yuruyus yaptim orta tempoda
Aksam yemegini saat yedide yedim bir tabak yumurtali taze fasulye bir kase tarhana bir maden suyu
Gun sonuna kadar 3 litre suyu tuketmis olurum simdide bir yigin is var evde onlarda spordan sayilirmi acep.:KK45:
Ara öğünde yap canım aralar candırrrr gerisi güzel

Hayirli aksamlar kizlar.oncelikle acliktan elleri titreyerek yaziyorum bu satirlari :olamaz:
Sabah biraz yagsiz domates sosu ve bir dilim ekmege labne surup birazda salatalik yedim form cayi ictim
Sonrasinda bir bardak soda limon yesilcay karisimi tukettim
10 mekik 15 ziplama :spor:10 squat 10 comelme hareketi yaptim sonrasinda 45 dakikalik yuruyus yaptim orta tempoda
Aksam yemegini saat yedide yedim bir tabak yumurtali taze fasulye bir kase tarhana bir maden suyu
Gun sonuna kadar 3 litre suyu tuketmis olurum simdide bir yigin is var evde onlarda spordan sayilirmi acep.:KK45:
Hani yoğurt yenecekti arada:sopa: düşüp bayilirsan şaşma :KK11:

Evet gelelim benim
Boşanda semerini ye menüsüne :olamaz:

Sabah: 1 bardak süt 1 incir
1 simit 5 yeşil zeytin ve biraz roka

Ara sade kahve iki ceviz

Ögle: 1 kase çorba
4 kaşık iç pilavı ve biraz cacık

Ara sade nescafe 2 dilim bitter

Akşam 18.30: 1.5 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık susuz taz3 fasulye
3 kaşık kısır :oha:

Ara yok (daha mi olsun :KK17:)

Kızlar bu menüden m3mnun değilim sadece yüzleşmek için verdim :KK14:
:sopa::sopa:

Supersonik menümu vereyim

Sabah 11
2 yumurta içine bir biber yarım domates küçük soğan iki mantar bir kk peynir ekmeksiz sadece bunu yedim

Ara 2
Bir Trabzon hurması

4 gibi
Küçük bir muz

6.30 Aksam
Avuç içi kadar et
İki kaşık taze fasulye
Biraz brokoli haşlanmış
Salata üç kasik kadar

8 de iki kestane

2 litre su
2 set leslie

sabah 10.00
1 teryaşlı yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
5zeytin
domates
peynir
1incir

ara 12.30
yarım elma

ara 14.30
1 küçük ayva

ara 16.00 3 zeytin
1.5 coco star çikolata olmasa iyi olacaktı :110:

akşam 18.00
1porsiyon pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt

ara 20.00 bir bardak süt

su 2lt

Sabah 11
2 yumurta içine bir biber yarım domates küçük soğan iki mantar bir kk peynir ekmeksiz sadece bunu yedim

Ara 2
Bir Trabzon hurması

4 gibi
Küçük bir muz

6.30 Aksam
Avuç içi kadar et
İki kaşık taze fasulye
Biraz brokoli haşlanmış
Salata üç kasik kadar

8 de iki kestane

2 litre su
2 set leslie
Canım menu cok guzel ama kestane ekmeğe denk neredeyse o yüzden gec saate birakma bi daha yersen

sabah 10.00
1 teryaşlı yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
5zeytin
domates
peynir
1incir

ara 12.30
yarım elma

ara 14.30
1 küçük ayva

ara 16.00 3 zeytin
1.5 coco star çikolata olmasa iyi olacaktı :110:

akşam 18.00
1porsiyon pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt

ara 20.00 bir bardak süt

su 2lt

ben doymuyorum bu ara hep birşey yiyesim var domates peynir yerim belki
Menu guzel canim cocostar da nazar boncuğu olsun. Minnak buyuyor istahinin acilmasi cok normal.

Sabah 11

Ara 2
Bir Trabzon hurması

4 gibi
Küçük bir muz

6.30 Aksam
Avuç içi kadar et
İki kaşık taze fasulye
Biraz brokoli haşlanmış
Salata üç kasik kadar

8 de iki kestane

2 litre su
2 set leslie
Güzel canım 3 orta boy kestane 1 dilim ekmek oluyormuş bilgilerinize ;)
ben doymuyorum bu ara hep birşey yiyesim var domates peynir yerim belki
Oyyyy kıyamam arada olur öyle Coco moco hergün olmadıktan sonra

Canım yedide yemisisn ve sağlıklı yemissin ellerinin titr3mesi açlıktan değil bence. Soda limon tansiyonu düşürüyor bende de o etkiyi yapıyor dikkat et :KK66:
Yok canim soda limonu sabah icmistim ben fazla oburum inanmicaksiniz ama gunde bir ekmegi bile gecio bazen yediklerim 6 aylik bebegim var cok yoruyor beni hic durmuyor hep kucakta evin icinde gezdiriyorum yoruldukcada ekmek arasi yapip yiyodum mideyi genisletmisim ben ekmek tuketmeyince hep boyle oluyorum ama ilk gun die zorlandm bikac gune alisirim

Hani yoğurt yenecekti arada:sopa: düşüp bayilirsan şaşma :KK11:
Ya ben yogurt mayalamistim ama tutmamis sut iyi deildi zaten ondan yiyemedim hazir yogurtta sevmiyorum yarin sut alip yapicam buarada esim azonce diyor esyalar geldi islerimiz bitti hadi bunu lahmacun yiyerk kutlayalim icim gitti ama hayir tokum dedim ben bile kendime sasirdim ben yemeyince oda istemedi simdide meyve yiyiyor ben uyumaya gidiyorum dedm yemedm sizlerin sayesinde fena hirs yaptm valla

Evet gelelim benim
Boşanda semerini ye menüsüne :olamaz:

Sabah: 1 bardak süt 1 incir
1 simit 5 yeşil zeytin ve biraz roka

Ara sade kahve iki ceviz

Ögle: 1 kase çorba
4 kaşık iç pilavı ve biraz cacık

Ara sade nescafe 2 dilim bitter

Akşam 18.30: 1.5 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık susuz taz3 fasulye
3 kaşık kısır :oha:

Ara yok (daha mi olsun :KK17:)

Kızlar bu menüden m3mnun değilim sadece yüzleşmek için verdim :KK14:
Bende bugun pastanede simit gordm en sevdigim seydir benim yuruyusteydim aglicaktm simit kokusuna :) zaten disarida yurumucem artk evde kosu bandim var ona cikicam disarisi hep yemek kokulari:110:

Bende bugun pastanede simit gordm en sevdigim seydir benim yuruyusteydim aglicaktm simit kokusuna :) zaten disarida yurumucem artk evde kosu bandim var ona cikicam disarisi hep yemek kokulari:110:
Yanı canım sen kazandın ben kaybettim demek bu ;)

Kızlar bana bir akıl verin
üç ana öğün bana yaramıyor ama ögle yemeği yemeden de duramıyorum okulda çok.yoruluyirum.
ne yapayım sabah normal kahvaltı
ögle klasik yemek
akşama da varsa protein yoğurt yoksa sade yoğurt mu yesem ne dersiniz :KK51:

Bir gunlukten bisey olmaz :kk77: benim daha ilk gunum hemen saliverseydim kendimi devamda edemezdm :) benim zaten pis huyum var nasilsa diyet gitti der duvarlari bile kemirirdm:halay:
Yapma yapma canım ilk zamanlar kararlılık önemli;)

Kızlar bana bir akıl verin
üç ana öğün bana yaramıyor ama ögle yemeği yemeden de duramıyorum okulda çok.yoruluyirum.
ne yapayım sabah normal kahvaltı
ögle klasik yemek
akşama da varsa protein yoğurt yoksa sade yoğurt mu yesem ne dersiniz :KK51:
Akşam da muhakkak ye kuzum öbür türlü dayanamazsın erken kalkıyorsun ya da öğlen buçuk öğün yap akşam tam ye çalışan zamanlarından biliyorum yoruluyor insan

Yok canim soda limonu sabah icmistim ben fazla oburum inanmicaksiniz ama gunde bir ekmegi bile gecio bazen yediklerim 6 aylik bebegim var cok yoruyor beni hic durmuyor hep kucakta evin icinde gezdiriyorum yoruldukcada ekmek arasi yapip yiyodum mideyi genisletmisim ben ekmek tuketmeyince hep boyle oluyorum ama ilk gun die zorlandm bikac gune alisirim
Büyük ihtimal ekmekten insülin direncini kıracaksın sonra aramayacaksın inş

Back
X