- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Olsa olsa yarım dilim ekmege eşit olur benimki orta boy bile değildi yaniGüzel canım 3 orta boy kestane 1 dilim ekmek oluyormuş bilgilerinize
Oyyyy kıyamam arada olur öyle Coco moco hergün olmadıktan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsa olsa yarım dilim ekmege eşit olur benimki orta boy bile değildi yaniGüzel canım 3 orta boy kestane 1 dilim ekmek oluyormuş bilgilerinize
Oyyyy kıyamam arada olur öyle Coco moco hergün olmadıktan sonra
Ahahahahah lahmacunla kutlama bizde kokoreç çiğköfte köfte ekmek kutlaması yapardık bir zamanlar gözümde canlandı:)) aferin aferin böyle devam ama aralarda bişeyler ye iç süt iç mesela ilk başlarda arasiz yapamıyor insanYa ben yogurt mayalamistim ama tutmamis sut iyi deildi zaten ondan yiyemedim hazir yogurtta sevmiyorum yarin sut alip yapicam buarada esim azonce diyor esyalar geldi islerimiz bitti hadi bunu lahmacun yiyerk kutlayalim icim gitti ama hayir tokum dedim ben bile kendime sasirdim ben yemeyince oda istemedi simdide meyve yiyiyor ben uyumaya gidiyorum dedm yemedm sizlerin sayesinde fena hirs yaptm valla
Gunaydin :)Ne guzel ya darisi benim basima 55 bana hayal gbi geliyor artkGünaydın kızlar 55 kiloyum![]()
Günaydın bebeğim, bişi dicem ben 55 kg dan başladım bu işe bilgin olsun.Olsa olsa yarım dilim ekmege eşit olur benimki orta boy bile değildi yani
Bana da 50 kg hayal gibi geliyorGunaydin :)Ne guzel ya darisi benim basima 55 bana hayal gbi geliyor artk![]()
Bugun daha dikkatli olucam yediklerimde canimAhahahahah lahmacunla kutlama bizde kokoreç çiğköfte köfte ekmek kutlaması yapardık bir zamanlar gözümde canlandı:)) aferin aferin böyle devam ama aralarda bişeyler ye iç süt iç mesela ilk başlarda arasiz yapamıyor insan
Bol salata yoğurt olabilir brokoli olabilir sebze yemeği olabilir ekmeksiz mideyi yormayacak şeyler ye kuzummmKızlar bana bir akıl verin
üç ana öğün bana yaramıyor ama ögle yemeği yemeden de duramıyorum okulda çok.yoruluyirum.
ne yapayım sabah normal kahvaltı
ögle klasik yemek
akşama da varsa protein yoğurt yoksa sade yoğurt mu yesem ne dersiniz![]()
Niye hayal olsunki size 5 kilo nedirki benim 17 kilo vermem gerek o rakami gormem icim ama hic sanmiyorum yapisti kaldi sanki kilolarBana da 50 kg hayal gibi geliyor![]()
Canım benim, hani insanların bazen birden dururya kilo vermesi.Niye hayal olsunki size 5 kilo nedirki benim 17 kilo vermem gerek o rakami gormem icim ama hic sanmiyorum yapisti kaldi sanki kilolar
Günaydın canım tamam tamam sen bir haftada resmen 3 kilo aldın haaaa bundan sonra bırakmak yok senle bana bu kilolar gidene kadar her hafta yarışma var en azından asilalimGünaydın bebeğim, bişi dicem ben 55 kg dan başladım bu işe bilgin olsun.
Geçen hafta buradaki kilo bildirimimi saymıcam.
Çok çok çokk haklısın.Günaydın canım tamam tamam sen bir haftada resmen 3 kilo aldın haaaa bundan sonra bırakmak yok senle bana bu kilolar gidene kadar her hafta yarışma var en azından asilalim
Gidecek gidecek yılmak yokkkkÇok çok çokk haklısın.
Durdu resmen üstümdeki kilo çıldırıcam ya ....![]()
İnşallah bekliyorumBugun daha dikkatli olucam yediklerimde canim
Valla salmıcam kendimi, bugün de bi süslenmişim ki sormaGidecek gidecek yılmak yokkkk
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu yakıyorsun yaniiiiValla salmıcam kendimi, bugün de bi süslenmişim ki sorma![]()
BilmemWuhuuuuuuuuuuuuuuuuu yakıyorsun yaniiii![]()
Canım strese sokma kendini beynine yanlış sinyal verme o zaman vücut vermiyor kiloÇok çok çokk haklısın.
Durdu resmen üstümdeki kilo çıldırıcam ya ....![]()
Harbi miCanım strese sokma kendini beynine yanlış sinyal verme o zaman vücut vermiyor kilo
Ahahahahajahaja kesin öyledir öyledir:)))Bilmem![]()