Sensin ŞİŞKO

Ben bu haftadan sonra istesem de istemesem de kilo almış olacağım çünkü bebiş birden büyüyormuş 735 gr alıyormuş sanırım şu ana kadar 1.5 kilo aldım çok kilo almadan biter inş duam öyle Kızlar 90 kiloyu geçmeden Doğum yapmak

Hadi inşallah gönlüne göre olur canim

matematik61 profildeki günceli değiştir artık balım

Valla harika canım 1.5 19. Haftada süperr böyle devamm
Degistirdim :)

Aynen Ak kelebek ben o haftalarda 4 kilo almistim sonra yaz tatili memleketler bebegin asagida olmasi yat kalkma derken 20 kilo almis olarak gittim doguma

O zaman hosgeldin :)
Hoşbuldum tekrar
maşallah yolu yarilamissin ve 1.5 kg sağlıcakla al kucağına

Degistirdim :)

Aynen Ak kelebek ben o haftalarda 4 kilo almistim sonra yaz tatili memleketler bebegin asagida olmasi yat kalkma derken 20 kilo almis olarak gittim doguma
Ben ilk bebeğim de 21 kilo aldım toplam çok aldım sonra vermesi de zor onlar bitmeden 2. Gelince biraz akıllandım bu hamileliğimi kontrollü yürütmeye çalışıyorum inşalalh çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde inş burda olmak da motive ediyor bazen yazamasam da hep okuyorum herşeyi onun bile etkisi oluyor Doğumdan altı ay sonra sahalara dönüş yapacağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…